KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
Pressemeddelelse: USG Volleyballklub løsriver sig fra USG PDF Udskriv E-mail
13. Juni 2006
Skrevet af Bestyrelsen

I løbet af den netop nu afsluttede sæson har USG Volleyballklub (USG VK) i samarbejde med Universitetets Studenter Gymnastik (USG) nået frem til den konklusion; at klubbens nuværende struktur og fremtidige ambitioner ikke længere er foreneligt med USGs formål og struktur. Begge parter har derfor besluttet sig at skilles i mindelighed.

USG VK blev stiftet tilbage i 1996 som en klub under USG af en række volleyballspillere i USGs motionsafdeling, der herigennem havde fået så stor smag for volleyball, at de ønskede at dyrke sporten på konkurrenceplan. Gennem det sidste årti har klubben været under en løbende udvikling og er den dag i dag vokset sig fra et enkelt herre- og damehold til sammenlagt 8 hold: 3 hold i henholdsvis dame- og herre-rækkerne samt 2 i de københavnske mix-rækker.

Denne vækst kan dels tilskrives vores tætte forbindelse til studentermiljøet, men skyldtes i særdeleshed også klubbens ambitioner og specielle sociale samhørighed på tværs af holdene. Klubben har gennem det sidste årti opnået et ry for at være en social klub med sportslige ambitioner, hvor mottoet er; ”Det skal være sjovt at spille god volleyball”, og det har fået vores medlemmer til at hænge ved år efter år, efter år…

Sportsligt har det også lykkedes klubben at rykke sig langt fra dens spæde start for næsten et årti siden, ikke mindst på damesiden som den kommende sæson debuterer i toppen af dansk volleyball, Elitedivisionen. Men også på både herre- og mix-siden har vi opnået flotte resultater – for andet år i træk har vores mix 1. hold vundet både toppen af deres turnering samt pokalturneringen og satser naturligvis på et hattrick i den kommende sæson.

Denne kombination af vækst, social samhørighed, ambitioner og resultater, som har været med til at udvikle klubben over det sidste årti, er på samme tidspunkt også den primære årsag til, at klubben pr. 01.07.2006 efter et årti under USGs trygge vinger har valgt at løsrive sig for at sikre den fremtidige vækst og udvikling. I den forbindelse skifter klubben officielt navn til Københavns Studenter Volley (KSV) for at signalere vores fortsatte satsning på studerende i Københavnsområdet, der udgør en vigtig grundsten af vores organisation.

Klubben går en fremtid med nye udfordringer i møde…
 …et årti er slut, en ny æra begynder.

/Bestyrelsen, Københavns Studenter Volley (KSV)

Download officiel pressemeddelelse: icon Presse01.pdf (47.28 KB)

Sidst opdateret 13. Juni 2006
Top!
Top!