KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 64 gæster online.
Copenhagen Open: Dobbelt sejr til Nordsjælland! PDF Udskriv E-mail
11. September 2006
Tilføjet af Olafsen

Damefinale: LYNGBY - KSV

I en dramatisk finale, hvor KSV kom bedst fra start med en sæt-sejr, men hvor momentum ellers i de tre næste var på lyngbys side lykkedes det KSV at lave et fantom comeback i slutningen af 4. sæt.

Stillingen var 24-20 til Lyngby, da KSV med to timeouts og 5 udskiftninger foretog sin sidste udskifting. Lotte Holm Petersen havde fået en simpel anvisning. "Gå ind og vind sættet" og resten af holdet troede på det. Sættet blev taget 27-25.

I 5 sæt var det utroligt lige indtil at Lyngbys rutine gjorde udslaget og trak fra fra 13-13 til 15-13.

MVP blev anfører Mette Flügge, der fordelte boldene med usvigelig sikkerhed og stort taktisk overblik, hvilket fik Lyngbys angrebsspil, og særligt Pia Larsens, til at se rigtigt godt ud i mange situationer.

Bedste KSV´er blev Cissy Hermans der specialt i 4. sæt tog de afgørende bolde i blokaden og dominerede i KSV´s centeroffensiv.

Herrefinale: GENTOFTE - LYNGBY

Gentofte sad på det meste af kampen og var offensivt dominerende på alle kant-pladser. Det var derfor kun et koncentrations-svigt og 3 angrebsfejl i træk fra Gentofte, der gjorde at et ellers inspireret Lyngbyhold fik fightet 3. sæt hjem og tvang kampen ud i 4 sæt.

De meget unge Lyngbyspillere kæmpede alt det de kunne og lænede sig op af en gejstfyldt og aggressivt spillende Thomas Lyø, der blev valgt til bedste spiller for taberholdet. Særligt hans hårde angreb fra højrekanten holdt Lyngby inde i kampen, da de ellers havde svært ved at skaffe point på egne angreb.

MVP blev Casper Munk (ex-Lyngby) som over højrekanten og i backspike så virkeligt stærk ud og hele tiden gjorde at Lyngbys centerblok fik det svært, da der også på venstrekanten var enten Jonas Napier eller Mikael Søe at holde øje med.

Randaberg måtte nøjes med en gentagelse af deres placering i den hjemlige liga; nemlig en 3. plads.

KSV ser frem til at afholde stævnet næste år hvor forkus atter vil være på volleyball af højeste niveu med de bedste faciliteter.

Sidst opdateret 11. September 2006
Top!
Top!