KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 44 gæster online.
Nyt domæne, ny server, samme hjemmeside PDF Udskriv E-mail
30. Juni 2006
Skrevet af Webudvalget

Den hurtige har allerede opdaget at der er sket noget nyt...

Klubben har fået nyt domæne og du skal derfor fremover skrive www.ksvolley.dk i din favorit browser for at se vores hjemmeside og huske at skrive @ksvolley.dk når du vil sende en mail til KSV mailinglisterne.

"...hvorfor har vi fået nyt domæne?". Hmmm, måske skulle du læse nogle af de seneste nyheder... Til den dovne kan vi nævne at klubben skifter navn til Københavns Studenter Volley (KSV) pr. 01.07.2006 - men vi anbefaler stadigvæk at man læser nyhederne herom.

"...men jeg skrev da ellers www.usgvolley.dk som jeg plejer?". Ja, indtil vi har fået udbredt nyheden i nær og fjern så kan man stadigvæk benytte både web og mail som man plejer. Men tag ikke fejl man ender på vores nye hjemmeside og mail server på vores nye server, også selvom man stædigt anvender usgvolley.dk istedet for vores nye officielle domæne ksvolley.dk.

"...ny server??". Ja, Webudvalget valgte at starte på en frisk med en ny server ikke alene for at mindske nedetiden mens vi skiftede web og mail domæner, men også for at optimere arbejdsprocesserne. Den nye server er langt mere driftsikker end den tidligere, ikke alene sidder harddiskene rent faktisk fast i kabinettet, men den kan også klare 2 uf af 3 disknedbrud ud at det går ud over driften. Så der er ikke længere behov for at skrive følgende på kabinettet: "Denne side op, harddisken sidder løst"...

"...mindske nedetiden!? Jeg syntes ellers at hjemmesiden har været nede meget på det seneste?" Ja, men det har ikke haft noget at gøre med vores server. Internetforbindelsen blev fejlmeldt torsdag i sidste uge fordi vi havde registreret en usandsynligt langsom upload - på almindelig dansk tog det meget lang tid at surfe rundt på vores hjemmeside. Men istedet for at fikse forbindelsen lykkedes det udbyderen at få det hele til at bryde sammen og forbindelsen kom først rigtigt op igen, igår torsdag. Forvent dog stadigvæk mindre uregelmæssigheder i driften over de næste par uger, men det burde ikke være det store...

Sidst men ikke mindst vil vi gerne takke Kristian von Magius for at stille en ny (egentligt noget gammelt aflagt udstyr, men funktionsdygtigt) server til rådighed, Erik K. Aarslew-Jensen for at stille en gammel harddisk rådighed samt Peter Hjort Larsen for at få sin arbejdsplads til at donere den sidste harddisk, så vi kan implementere vores nye stærke backup politik.


Go' Sommer ...og begynd bare at skrive nogle spændende nyheder ;o)

Top!
Top!