KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.

Medlemmer online:
elisabetta
Pokalaften onsdag d. 13/9 PDF Udskriv E-mail
09. September 2006
Tilføjet af Olafsen

Onsdag aften har D1 og H1 opgør i de to landsdækkende pokalturneringer.

D1 spiller på hjemmebane 1/8-finale imod lokalrivalerne fra Gentofte i Lufthansacuppen, som er DVBF's landsdækkende pokalturnering for 1. hold.

H1 spillere senere på imod Amager's 2. herrer 1/4-finale i DVBF-cuppen, som er DVBF's landsdækkende turnering for 2. og 2. div-hold.

 

Kampdata

KSVD1 - Gentofte kl 1730 i Idrætshuset

KSVH1 - Amager II kl. 2030 i Sundbyhal 2, Englandsvej 61 på Amager

H1 har allerede haft succes i pokalturneringen. De slog i slutningen af April Nik og Jay fra Grøndal ud i en drabeligt 3-2 kamp. Opgøret er senere gået over i historien som slaget om Hillerødgade og kom samtidigt til at virke som et forvarsel om udfaldet af årets Beachvolley DM.

D1 sad som Gentoftes 1. damer over i 1. runde grundet deres status som elitehold. Det er de to hold's 1. officielle opgør nogensinde, og der vil være garanteret kamp til stregen imellem to hold som den senere årrække har trukket spillere på kryds og tværs imellem hinanden; med en klar overvægt til KSV naturligvis!

Resultatet i weekenden tyder også på at det bliver tæt. Det lykkedes nemlig KSV at slå Gentofte i 5-sæt og med 16-14 i sidste i semifinalen i klubbens eget elitestævne i lørdags.

Vær med til at heppe damerne og herrene videre i turneringen imod to af vores lokale rivaler og hjælp dem samtidigt igang med sæsonens 1. udfordring!

Der vil umiddelbart efter damernes kamp være arrangeret fælles transport til Amager.

Vel mødt på onsdag!

Sidst opdateret 11. September 2006
Top!
Top!