KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 60 gæster online.
Tab, tab og vind PDF Udskriv E-mail
19. December 2007
Tilføjet af Katja H

Det er rigtig dårlig stil at springe kampreferatet over når man taber en kamp, men vi har været i en tilstand af chok efter 2 nederlag inden for en uge. Vi troede vi var uovervindelige efter mindst 20 sejre i træk – som Cille plejer at udtrykke det: ”Jeg har aldrig tabt….. med jer”… Men det har hun nu.

Først nu efter at have fået selvtilliden tilbage i søndagens kamp om ”overvintring” på 1. pladsen Danmarksserien er vi (kyllinger) klar med tre kampreferater i et.

Grøndal søndag d. 9/12: Dødsserverne
 
Sagt efter kampen:
”det var kollektivt sammenbrud”, ”lad os glemme alt om det”, ”dødsserverne fra Grøndal”, ”jeg nægter at skrive kampreferat”, ”popcorn og servefejl er egentlig en ret dårlig cocktail”, ”hvordan kan så mange spille så dårligt på samme tid?”

Tue sluttede af med kommentaren: ”Ja jeg burde måske være blevet mere sur, men jeg syntes ikke det nyttede noget”… Hva ka vi sige andet end at holdets samlede surhed var rigelig.

Resultatet var selvfølgelig 0-3. Sætcifrene er fortrængt af os – og tilsyneladende også af SVBK’s webmaster.


Pokalkamp i Holbæk d. 13/12: det var dommerens skyld (og Mettes knæ)

Torsdag drog vi til Holbæk, og  det stod ret hurtigt klart at aftenen ville leve op til den noget underlige optakt, der har været til kampen (så som indædte skænderier mellem trænere om kampdatoer).

Træneren og dommerne var ikke de høfligste og gik kun meget modvilligt med til at sætte nettet ned i 2.24. Vi havde ellers for en gang skyld højden på vores side. Hele 3 centere (på over 180 cm) udgjorde halvdelen vores trup på 6 personer. Med andre ord var vi meget stærke i blokken i den kamp…. Men der var ingen kære libero, og i første sæt blev vi servet popcornet ud af banen (10-25).

Vi blev dog enige om at det skulle være løgn og gik indædte på banen til 2. sæt og medbragte Grøndallignende dødsserver. Vi kom hurtigt foran med en del point blandt andet på blændende spil af Sandra ved nettet. Vi løb desværre ind i 2 problemer i 2. sæt.

1) Mette træder forkert og vrider i knæet midt i sættet – men kæmper bravt videre (dog uden angreb).

2) Dommeren (som igennem hele kampen havde vendt et blindt øje til Holbækhæverens meget kærlige (og utroligt langvarige) berøring af bolden) vågner pludselig op ved stillingen 23-23, blæser resolut i fløjten og dømmer en teknisk fejl (ført) på undertegnedes (måske ikke perfekte) hævning. Dette resulterer i gult kort med pointstraf til Tue (som efter dommerens mening hopper lidt for Olafsen-agtigt rundt på gulvet i protest over dommen). Undertegnede reagerer ligeledes en anelse udiplomatisk, og man må gå ud fra at det er det, der medfører endnu en dom for teknisk fejl på den næste (helt udmærkede) hævning. Sådan taber man meget hurtigt 3 point i træk…. Og tja så var det sæt nærmest afgjort (25-27 endte det vist).

Inden 3. sæt går i gang bliver Mette enig med sit knæ om at det er en skidt prioritering at fortsætte kampen, og vi andre var helt enige, så der sluttede en meget kort pokalturneringen for d2.

PI 16/12: Tilbage på sporet

I søndags mødte vi så op til hjemmekamp i korsgade, med lidt skår i selvtilliden og uden Mette på kanten (knæet driller stadig). Derfor fik Ida debut på kanten (og i modtagningen) mens Sandra overtog hendes komplementærplads. Med andre ord var der potentiale for en nervøs start mod topholdet PI.

Men sådan blev det ikke. Vi stormede af sted fra 1. bold med rigtig godt spil hvor næsten alt fungerede, og vi fik et ekstra boost til selvtilliden af de sprudlende KSV-heppere på sidelinien. Lisbeth og Sandra leverede servestimer af mindst 5-6 point hver… og det gør jo unægtelig tingene lettere. Sættet endte 25-14.

I 2. sæt brillerede Cille (dagens libero) med akrobatisk forsvarsspil, som senere blev belønnet med den meget orange detaljee-elefant. Sandra tæskede bolde ned fra 2’eren… vi forstår stadig ikke hvordan man kan slå så stejlt uden at hoppe. Men hun kan nogle sager hende Sandra (så som en lille blok i ny og næ)… og blev da også tildelt dagensspiller-tukanen. Sættet endte 25-16.

I 3. sæt holdt vi mental pause…modtagninger fløj til højre og venstre og der var generel forvirring. PI kom langt foran, og selvom vi halede lidt ind til sidst måtte vi afgive sættet 20-25. 

I 4 sæt fik vi styr på sagerne igen og der blev angrebet godt over hele linien. Godt hjulpet af en del fejl fra PI endte sættet 25-18.

Ganske glade er vi nu på d2 og glæder os til at overjule på 1. pladsen..... he he


 

Top!
Top!