KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 20 gæster online.
D3 oppe mod overmagten PDF Udskriv E-mail
27. December 2007
Tilføjet af Mia Christina Nilausen

Sent onsdag aften i Idrætshuset skulle vi spille årets sidst turneringskamp mod et af rækkens tophold.

Selvom kampen foregik i vores normale træningstid, var vores hold kraftigt reduceret. Vi havde ingen af vores diagonalspillere med, og det så i optakten også ud til, at vi kun havde en center at gøre godt med. Heldigvis fik vi endnu en center med, så kanterne (som der jo oftest er nok af) slap for denne tjans.

 

Vi mødte op til kampen med godt humør og selvtilliden i orden fra den forrige kamp. Enkelte spillere fik dog store øjne, da de så, at Rosenlund havde sidste års D1 spiller, Cissy Hermansen, med på holdet. Men det skulle ikke få os til at miste modet…

 

Trods det gode humør valgte vi desværre traditionen tro at komme bagud med alt for mange point i første sæt. Men efter en lidt sløv start hang vi godt på og kom godt igen i slutningen af sættet, hvor vi vandt nogle gode point. Vi tabte sættet – 25.

 

Starten af andet sæt mindede desværre om første. Men vi fik udset os en potentiel popcornsmaskine og vha. nogle gode servestimer kom vi med i spillet igen. Derudover fik vi bedre styr på vores forsvarsspil, om end det kan være svært når der bliver slået over blokaden. Sætte bliver tabt – 25

 

Tredje sæt var straks en helt anden affære. Vi valgte for en gangs skyld at komme foran og formåede at presse vores modstandere med gode server og godt angrebsspil. Vi fulgtes ad hele vejen og spændingen var nær ulidelig ved stillingen 23-24 til Rosenlund. Men her er det så, at Betina viser nerver af stål og fyrer en serv af, der er så hård, at den rammer en noget forbløffet modtager, der popper serven med skinnebenet.

Desværre holder nerverne ikke og vi taber sættet 24 – 26. ØV!!!

 

Men god kamp med god fight af alle spillere! Betina bliver kampens spiller og tager også kampens detalje for en super blok!

Sidst opdateret 02. Januar 2008
Top!
Top!