KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
Mere kage til sponsorudvalget! PDF Udskriv E-mail
07. Januar 2008
Skrevet af Kristian von Magius

med ovenstående sætning som overskriften, lod vores i hast udnævnte fonds-kontaktperson (hardKåre W), resten af sponsorudvalget vide at der IGEN var løbet penge ind i klubkassen!!

Som nogen måske husker, så præsterede sponsorudvalget gennem en intens weekends arbejde der ihvertfald til dels involverede andet end god mad, Guitar Hero og kage, at få banket nogen fondsansøgninger afsted..

Vi var sådan set ret stolte af produktet, men blev en anelse slukørede da der ikke var bid i første hug, og visse fonde formastede sig til at afslå vores ansøgninger.

Så da Johannes Fog fonden, godt hjulpet af vores insider Nicolai (som arbejder i Fog..), sendte os en check på 14.000kr var der glade dage i sponsor-headquarters!

OG NU ER DET SÅ SKET IGEN!!

De gode mennesker fra ”Krista og Viggo Petersens Fond” har præmieret Danmarks måske nok bedste volleyklub, med yderligere 14.000 kr til indkøb af diverse udstyr.

Sponsorudvalget regnede sig hurtigt frem til at vi dermed kunne erhverve os ca 1900 citronmåner, og derved lave ihvertfald en halv sponsorweekend mere for at hente endnu flere kage-kroner..
;)

Så når du i nær fremtid kan glæde dig over de nye bolde, pumper eller hvad bestyrelsen får indkøbt til gavn for os alle, så send en venlig tanke til Johannes Fog og Krista & Viggo Petersen!!

på vegne af sponsorudvalget
/magius

Top!
Top!