KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 37 gæster online.
D3: Det betaler sig med juleferie PDF Udskriv E-mail
08. Januar 2008
Tilføjet af Tilde Sand Sørensen

D3 Kamp mod Grøndal

 

Der var lagt op til revanche mod Grøndal i årets første D3 kamp. Oven på en enkel træning, stillede vi klar til kamp, velvidende at formen ikke helt var toppet efter den søde jule tid. Alligevel lykkedes det os, for måske første gang i denne sæson, at komme godt fra start i første sæt. Ved stillingen 7-1 bad Grøndal om deres første time out, og vi kunne allerede glæde os over vores første lille triumf.

Af sted det gik med lange og lige dueller, og i store perioder fejlfrit spil. Vi vandt første sæt, og gejsten var helt i top.

Ligeledes gik andet sæt med gejst, og rigtig godt volleyspil ovenpå ferien. Der blev kæmpet til det sidste, Grøndal havde det med at loppe en del, hvilket snød os flere gange, men alligevel ender vi som vindere af andet sæt.

I tredje sæt skulle vi så sætte punktum på kampen, men det var ikke lige så nemt. Vi havde svært ved at holde gejsten, trods mange gode dueller, men det hele lykkedes ikke for os som det gjorde i de første sæt. I hvert fald tyede en spiller til ufine midler, da hendes overspil rammer dommeren på vejen– det var dog ikke planlagt og kampen fortsatte ufortrødent.

Efter en meget lige kamp, ender 4. sæt med en sejr til KSV, og efter den første jubel havde sat sig takkede vi pænt for en rigtig god kamp. Og så var tiden kommet til sejrsdans med sang – men hvad er den af, var der stadig et par enkelte der ikke heelt kunne teksten? Lad os håbe at vi får hentet så mange sejre hjem i foråret at vi får sejrssangen på hjernen…..

Sidst opdateret 09. Januar 2008
Top!
Top!