KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.

Medlemmer online:
elisabetta
H1 varmede op i Lynge PDF Udskriv E-mail
13. Januar 2008
Tilføjet af Kåre Wenzel

(Lynge Uggeløse IF vs. KSV: 0-3, 14-25, 16-25, 21-25)


Turen til Lynge skød vi på ville tage 45 min i bil, for vores geografi var ikke god nok til at ænse, at vi kun skulle op til Allerød. En ret kreativ GPS (med en autoritetstro Frederik Bai bag rettet i en sortmalet folkevogn) gjorde sit til, at de tre kvarters køretid alligevel passede nogenlunde. Og et ikke særlig tunet Lyngehold gjorde sit til, at kampen blev kortere end køreturen.


Det er jo sådan, at vi altid kommer top forberedte til en kamp. Amerikanske Danny Kindas tryout og arbejde med det amerikanske landshold modtog vi på et videobånd omkring nytår, og det har inspireret alle på holdet. Nu er den endda på youtube:

her

..og her

Derfor gav udtryk som ”make friends with the floor”, ”take it to Spiketown” og ”feast on my nectar” af en eller anden grund rigtig god mening denne søndag i Uggeløses idrætsmekka. Det var af den grund ret ærgerligt at kampen blev så kort, for vi ville så gerne vise de nye tricks til D2, som skulle spille lige efter, men de nåede slet ikke at dukke op før det hele var overstået. 

Nu er spændingen helt taget ud af det her kampreferat.

Derfor bringer vi en reklame:

”Kom og se H1 spille DVBF pokalfinale i Odense på lørdag. Gratis bus, kolde øl, varme drenge i sort og orange”.

Tilbage til Uggeløse.

Uggeløse (streetnavn for Lynge) er et sogn med ca. 400 sjæle, som alle bor i de samme kvadratiske et-plans parcelhuse, der må være tegnet i enten Sverige eller i en meget organiseret tysk by (Hamborg?). En rundkørsel med fire veje udgør byens midtpunkt. Den ene kommer man fra. Den anden er lukket. Den tredje har et skilt som tydeligt angiver, at ”her må ikke køre kampvogne”(!) (man spørger sig selv ”hvorfor?” og ”hvad har de tænkt sig at gøre, hvis det sker?”). Og den sidste vej fører til en kæmpestor idrætshal, som kunne ha’ været kornmagasin for hele Nordsjælland under vidunderhøsten i ’64. Vi tog den sidste, og jeps, der var et net.

Og nu endnu en reklame:

”Odense er Spiketown på lørdag!”

Vi aftalte, at vi ville satse alt i vores server og i vores angreb og at holde et højt niveau, lige meget hvad der nu måtte ske på den anden side. Så det gjorde vi, og det virkede rigtig godt, når det virkede. Søren K. og The Boe rev max i alt hvad de kunne få fingrene i, og der var tilskuere som var kommet og klappede af dem, men de kendte dem også i forvejen. Centrene havde en dejlig søndag i det nordsjællandske, for der var god tid til at sætte blokaderne og fremspillet fra bl.a. Doc var sprøde som TUC-kiks. Serverne fik også gas, som aftalt, og det var først sidst i kampen, at vi begyndte at blive overmodige og tæve dem i bagvæggen, hvilket i Uggeløse er baggulvet, da hallen er så megastor, at den muligvis slet ikke har nogen vægge. 

Lige pludselig var kampen vundet, og det var tid at bekendtgøre, at vi var på landet. I samme øjeblik dukkede D2 op, for de havde hørt sangen oppe fra rundkørslen.

Vores eneste hæver, David ”har du ild?” Juul Larsen, spillede med ondt i ryggen, men det gjorde ham kun bedre. Vi har derfor aftalt at flække hans ankler før vi skal spille i Odense på lørdag, hvor der i øvrigt er gratis bus fra Idrætshuset klokken 14.

/Kåre W.

Sidst opdateret 13. Januar 2008
Top!
Top!