KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
D3: Ungdommen sejrede…desværre!! PDF Udskriv E-mail
15. Januar 2008
Tilføjet af Helle Viebjerg

Lørdag d. 12. januar stillede D3 op mod et meget ungt Gentofte hold! Alle nåede frem til kampstart på trods af Kildeskovshallens labyrintlignende gange. Vi stillede med god forstærkning i form af Ea og Margaux stillede op til kamp på trods af sygdom – stor tak for det!

 

Vi kom desværre ikke så godt fra start. Vores modtagninger skabte problemer og vi fik dem ikke langt nok op i banen så Margaux kunne lave nogle gode hævninger.  

 

I 2. set blev der kæmpet godt og vi var foran et langt stykke. Anne havde en super servestime der bragte os godt i front. Desværre havde vi ikke lige de sidste marginaler og tabte desværre 26-24.

 

I 3. set havde nederlaget i 2. set desværre sat sig lidt for meget så vi kom aldrig rigtig ordentlig i gang og tabte settet.

 

Samlet set måtte vi se os slået af et teknisk stærkere hold. Men god kamp med god gejst og fight af alle spillere. Anne blev kampens spiller med et super come back og deltajen gik til Betina for hendes suveræne netspil. Stor tak til Ea for at du kom og tog ansvar!

 

2, 3 smadr

Sidst opdateret 15. Januar 2008
Top!
Top!