KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 59 gæster online.
H3: Jævnt svingende PDF Udskriv E-mail
16. Januar 2008
Tilføjet af Christina Rydahl Lundin

Vi overvintrede som trænerne havde aftalt med hinanden og holdet på 1.pladsen i den bedste række. Vi har nu aftalt at føre resten af sæsonen. Ja!

Og det var dejligt. Hvad der var knapt så dejligt var, at første forsvar af føringen skulle udspille sig i den alt for kolde Bellahøjhal med det alt for knæknækkende gulv og i dagens anledning alt for lidt gjort rent, så der var alt for ankelvridende glat. Hvilket resulterede i mindst en spagat fra Ulrik, men den kommer jeg tilbage til.

1.sæt: "Vi vinder alt"-planen holdt. Vi kom lidt dårligt fra start, men efter indskiftning af Munthe kom vi i føring. Alt for slappe Grøndalspillere så ikke ud til at gide volleybold den dag og vi havde gode angreb både fra kanten og på midten takket være det velfungerende modtagningsspil og forsvar. De ganske onde server og lange lobs bag liberoen, som Grøndal scorede alt for mange point på sidste vi mødtes, blev hentet på denne søndag, så succes til taktisk oplæg (hvis man da kan kalde undertegnedes korte forsøg på sammenhængende ord i strøm efter hinanden inden kampen for et taktisk oplæg). Sættet vundet med god margin og præcist hvor meget vides ikke, da pointtavlen var i ligeså udulig stand som hallen og måtte droppes.

Nå men det virkede altså og 2.sæt virkede nogenlunde på samme måde. Nu med Erik som fordeler og med Janus igen på plads og velspillende som center. Det gik som smurt i noget olie (og ja der var vist faktisk olie på gulvet - eller også var det et fatamorgana, som min dehydrede hjerne opfandt i hungeren efter FaxaKondi uden farvestof. Gad vide om træneren også burde holde sig fra druk dagen inden kamp). Yes 2. sæt blev vundet.

Og det var så hvad 3.sæt også skulle efter planen, som vi havde aftalt, men noget gik galt. Om det var Hygge's ytring om, at nu sku vi ikke lige smide et sæt væk efter de nemme to første eller om det var en kollektiv hjerneblødning vides ikke - men ned gik vi. Egne fejl havde skylden for det, for Grøndal var ej heller prangende i dette sæt. Så vi kom bagud 5-0 og var så haltende efter gennem sættet. Indtil fanden tog ved en eller anden eller flere ved stillingen ca. 21 til Grøndal. Der blev ofret hovedspring efter korte lob fra Kasper, vundne angreb så langt ude fra kanten, at de endte i udglidning til spagat fra Ulrik, gode blokader fra Morten og så havde vi da ligepludseligt sætbold på 25-24...som vi , symptomatisk for sættet desværre smed væk på egne fejl igen og tabte 26-28. Mav Mav.

Trods et par dårlige bolde til slut regnede undertegnede med momentum. Olafsen (og andre trænere gennem tiden) har altid lært mig, at volley langt hen af vejen handler om gejst og momentum - og det havde vi da efter det comeback. Så hvorfor vi kom bagud 7-0 fra start kan jeg ikke forstå. Jeg tog endda en time-out (igen) med et enkelt godt forslag til løsning på problemet. Det kan være løsningen ikke var god nok kan man sige. Endnu engang udspillede vi os selv. Dog skal Grøndal have ros for lidt bedre spil i 4.sæt. På et tidspunkt blev Munthe træt (efter ellers at have været dagens mest vindende smasher), han blev skiftet ud, fanden kom med på banen igen og tog ved, og ligeså pludseligt som i 3.sæt havde vi stillingen 24-25 til vores fordel. Grøndal tog time-out. Morten Holm skulle serve. Morten Holm tænkte: "Den skal bare over" og valgte meget flinkt at sende en høj, blød ikke-svævende, ikke-skruende serv til Grøndal's bedste modtager. Han takkede af ved at glemme at bevæge sine ben og sende modtagningen i direkte linie mod midten af nettet luks mod kroppen på en spiller som ikke var hæveren. Denne havde reaktionstid på min 11 sek og bolden gik efter dunk på skulderen af ham i gulvet. Og vi havde vundet sættet - og kampen. 3-1.

Tak drenge for ophivningen af jer selv efter kollaps. Det var en god illustration af, at en kamp ikke er vundet før den er vundet - men den er sku heller ikke tabt før den er tabt.

Dagens spiller må blive Munthe, som virkelig har haft fremgang i sit angrebsspil gennem sæsonen. Morten H skal også roses for rigtigt godt centerspil og Ulrik for at spille en ny plads uden problemer.

Godt spillet allesammen - jævnt svingende

Stunna

 

Sidst opdateret 16. Januar 2008
Top!
Top!