KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
H3: Rådmandsgade’sk ved Domkirken PDF Udskriv E-mail
22. Januar 2008
Tilføjet af Christina Rydahl Lundin

Efter at være gået glip af Pokalfinalen, så undertegnede frem til noget god underholdning søndag aften i Roskilde med H3 som hovedrolleindehaver – og det blev det.

Vi drog af sted som et amputeret hold. Mange skader (senest Anders Petersens brækkede håndled fredag), mange soon-to-be fædre (har D1 smittet – eller omvendt), og andre gode undskyldninger havde reduceret os fra 19 potentielle spillere til 7 klar på kamp. Så vores ny mand på holdet Thue (fra mix) trak i liberotrøjen, Hygge agerede center sammen med Janus, Erik og Bo skiftedes til diagonalen og Munthe og Jacob skulle håndtere kanten.

 

Lidt for klemte efter turen i den alt for lille Lupo (værst for Hygge, som havde trukket Ballespreder-pladsen i smørhullet) ankom vi til Roskilde Gymnastiksal (eller var det gymnasiehal). Nedkørslen gav anledning til et gladtglemt flashback: Frostkold vinterdag efter kamp med D1. Pigernes bil for neden af bakken foran hallen. Olafsens oppe for enden af bakken. Meget is på bakken. Pigernes bil kan ikke komme op. Olafsen kører storgrinende væk med de heldige, som havde plads i den på dagen klogeste’s bil. Jeg var ikke en af dem. Irriterende. Jeg kan ikke huske hvordan vi kom op. Nå men tilbage til kampen.

 

Roskilde varmede op efter en skole jeg ikke har set før. Ingen løb og spil to og to, men lidt serv til hinanden for at få gang i skuldrene. Gad vide om det er noget nyt. Siden gennemsnitsalderen på holdet vist nok var 17½ kan det i hvert fald ikke være noget gammelt.

 1.

sæt gik efter omstændighederne med nye mænd på nye pladser og gamle mænd på nye pladser godt. Det mest positive var den gode kvalitet i modtagningerne og gratisfremspil. Dog må det også siges, at de der gratisbolde kom i flok for Roskilde ku ikke rigtig slå bolden over på nogen som helst farlig måde. Til gengæld var det underholdning i  topklasse, at se dem spille volley. Undertegnede morede sig i hvert fald bravt, hvilket vores ene tilskuer (som var en mere end Roskildes) vist også gjorde. Ikke på den hånlige måde altså. De var bare sjove at se på. Og der kom da også et par panikbolde på egen side, man kunne grine af. Og vi vandt sættet komfortabelt.

2. sæt kørte vi de stakkels drenge over. Jeg tror de fulgte efter til ca. 5-10 hvorefter Munthe tog sin killer-serv frem af lommen. I ved den der forholdsvis høje ikke alt for skruende en, som tog livet af Roskilde og bragte os foran 21-5. Ja og der blev vist også fyret et par Huma’er af på Roskildes side.

3.sæt byttede jeg rundt på Bo og Munthe, da Munthe gerne skulle kunne gå ind på diagonalen i fremtidige kampe. Dette skabte noget forvirring på banen, især i forsvaret. Samtidig kom der ikke rigtig nogen gode angreb ud af ellers gode fremspil. Så vi kom bagud med en fem stykker. Og det var jo også lige noget med den der 3.sæts forbandelse. Uak. Der blev taget time-out x 2. Første gang for at få styr på forsvarspositioner. 2. gang for at sige "nu tager i jer sammen" på stillingen 18-21 til Roskilde. Måske var det fordi jeg ikke denne søndag havde tømmerbørger og sagde noget klogt for time-outen virkede og vi vandt sættet 25-22 eller noget i den stil. Hurra. En 3-0 sejr.

 

En ganske underholdende kamp trods alt andet end flot volley. Det mest grineren var de spontane øv-udbrud fra modstanderens side, som ”Fuck, hva sker der mand” på den der meget Rådmandsgade-agtige måde, som jeg ikke troede havde nået helt ud på Volleybanerne i Roskilde.

 

Personlig ros til spillerne: Flot springserv Janus – I knew You could do it. Virkelig godt liberoet af Thue – fyldte meget i forsvaret og god kvalitet i modtagningerne. Hygge – evt får du fast plads på centeren efter en god præstation J. Imponerende killer-serv Munthe. God stabil præstation fra Jacob, og tak til Bo, der tros semiskade spillede en ok kamp og Erik, der ligeledes gik ind i flere roller uden at tøve.

 

Tak for en kvalivare-aften.

 

Stunna

 

 

 

Top!
Top!