KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 28 gæster online.
Fantastisk tur til Odense PDF Udskriv E-mail
22. Januar 2008
Tilføjet af David
 

Herre1 skulle for anden gang til Odense for at spille kamp i DVBF cuppen, denne gang var det finalen der skulle kringles mod Marienlyst II, som er ubesejret i 2. div mid. Med vores 3. plads og 2 tabte kampe i vores division, var det ikke det mest skræmmende CV, vi dukkede op med.

CV-et viste sig ikke at være vigtig, men der i mod den fantastiske opbakning fra demedrejsende KSV'er og det faktum at vi havde en snithøjde cirka et halvt hoved højere end Marienlyst II.

Vi vinder kampen 3-1 (25-23, 20-25, 25-12, 25-20) i en, bortset fra 3. sæt, forholdsvis tæt kamp. Gennemgående for kampen er at Marienlyst server og modtager bedre end os, mens vi angriber og block'er bedre.

1. sæt:

Prangende spil var der ikke meget af i 1. sæt, begge hold skulle vist lige igang. Marienlyst servede godt og deres hæver tog os på sengen med 3 angreb på anden bolden. Ellers vinder vi et meget tæt sæt (25-23), hvor det udslagsgivende var, at vi var skarpere i angrebet. Efter sættet kommer jeg ud til KSV's statistiker, (som rent faktisk er uddannet statistiker, ja der bliver ikke sparet på noget i KSV ), og ser der er hævet 2 gange til centerne, Kåre og Asbjørn fik en hver. Dette måtte der gøres noget ved, hvis jeg skulle undgå buksevand af 4 centere efter kampen.

2. sæt:

Tøffner og Magius byttede med Asbjørn og Bai i 2. sæt. Marienlyst er foran hele sættet, og vi taber 20-25, uden vi på noget tidspunkt er tæt på at hente dem. Grunden til dette er, alt der rammer vores block også er tabt. Det mest positive var at der blev hævet og vundet end del mere center, hvilket hjalp kanterne med at Marienlyst centerblocken ikke bare kunne gå ud og stille sig hos dem.

3. sæt:

Som cifrerne også viser (25-12) er dette sæt klart vores bedste sæt. Sættet er fuldstændigt modsat af 2. sæt, alt der rammer vores block er vundet, ellers slår Marienlyst i vores forsvar eller ud for resten af pengene. Da vi samtidig ligger et tungt angrebspres på dem, var der aldrig tvivl om udfaldet. Det var også i dette sæt, vi spiller vores bedste bold i kampen: Pau "redder" en gratisbold i bedste Danny Kinda-stil med et flyveslag, bolden bliver hævet deeejlig tæt, som Bai kan lide dem, og han river den ned af linien på 4 meteren.

4. sæt:

Vi faldt et eller to niveau ned fra 3. sæt. Ihvertfald vandt vi ikke nær så meget på vores block. Vores Modtagnings-niveau faldt også lidt, derfor levede vi på, at vores kanter var skarpe også på bolde, hvor enhver kunne forudse hvem der fik den. Sættet blev vundet 25-20 og så brød helvedet løs i champagne drikning, coach-kastning, bunkeflyveslag og "uendelig antal øl i verdens langsomste bus"-druk med de mest feststemte mennesker.

Tilslut vil jeg, på vejne af H1, gerne takke bestyrelsen for et fantatisk arrangement og alle de medrejsende KSV'er for fabelagtig støtte. Det gjorde virkelig en forskel.

David

Top!
Top!