KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
Lærestreg til D2 PDF Udskriv E-mail
23. Januar 2008
Tilføjet af Søgaard

Den første kamp i 2008 skulle for D2’s vedkommende stå mod Lynge Uggeløse. Vi mødte uden afbud op med 10 mand og skulle på papiret slå LUI’s Wolleybold-hold (i Lynge kan man åbenbart godt li’ den lidt mere internationale ordlyd!). H1 havde da vi kom vundet overbevisende 3-0 og det var også vores intention denne søndag aften.

I 1. og 2. sæt var det så som så med modstand fra Lynge-damerne og vi følte os da også klart overlegne, selvom man da har set bedre volley fra D2 i sæsonen. Mia, som havde sin debut i startopstillingen gjorde det blandt andre ganske godt og lavede kun få fejl. Godt en halv times tid, og en døds-servestime fra Tina, efter kampstart stod der 2-0 i sæt til KSV med de overbevisende sætcifre 25-15 og 25-17.

Der var brede smil på læben imellem 2. og 3. sæt og vi aftalte at vi ikke skulle lave klassikeren og tabe det 3. sæt efter 2 nemme sæt. Desværre glemte vi at høre efter vores ellers meget vise ord! Mentalt havde D2 vundet kampen og længslen efter den varme sofa, et afsnit af DR’s ’Sommer’ og hvad man skulle have til aftensmad var nok mere i bevidstheden end 3. sæt. Vi spillede kummerligt mens LUI rent faktisk begyndte at spille. Vi havde især svært ved at afgøre boldene og angrebsspillet var så ensidigt at vi næsten skulle have haft en medalje for det – hvis det altså var det, det gik ud på!! Vi manglede både vilje og power og det bliver man heldigvis straffet for også når man er i Lynge Uggeløse. Vi taber sættet 16-25.

 

I 4. sæt har damerne på den anden side af nettet tydeligvis fået blod på tanden, da de jo netop lige har fejet rækkens nr. 1 af banen i foregående sæt. Vi spiller bedre end i 3.sæt, men det gør LUI desværre også. Vi følges ad til 14:14 men laver for mange fejl og resten af sættet er Lynge hele tiden et par point foran os. Vi taber 22-25.

 

I 5. sæt viser D2 hvad vi er lavet af – og nej det er ikke smør, men derimod et hold der selvom de har trukket denne kamp i langdrag, strammer ballerne og spænder de små biceps når det gælder, og nådesløst knuser alle illusioner om en sejr for vores modstander! Humøret er højt og spillet fungerer perfekt. Hjulpet af et par gode servestimer trækker vi overbevisende 5. sæt hjem  15-8.

 

Det holdt lige lidt for hårdt og vi må erkende at vi tog for let på kampen, men de vigtige 3 point kom heldigvis i hus. Therese blev fortjent kampens spiller. Hun fordelte spillet på fornemste vis også i de pressede situationer og spillede stort set fejlfrit. Kampens detalje gik vist nok (beklager referentens hullede hukommelse) til Sandra for de mange bolde hun smadrede ned i angrebet, men Cille var også en kandidat til den orange elefant med flere fantastiske forsvars-aktioner

 

På søndag venter Frederiksberg, som bliver en af sæsonens mest afgørende kampe, og D2 ved at det er her det gode volley skal findes frem for at slå det revanche-tørstige Frederiksberghold.

 

Smadr!!

Sidst opdateret 23. Januar 2008
Top!
Top!