KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 16 gæster online.
D2: Den lange vej mod sejr PDF Udskriv E-mail
27. Januar 2008
Tilføjet af Tina

Søndag morgen klokken alt-for-tidligt mødte D2 op ved Kedelhallen på Frederiksberg. Hallen var låst, så vi stod pænt og ventede som en anden flok skoleelever, indtil vi blev lukket indenfor i varmen af den caféansvarlige. Vi klædte om og gik så småt i gang med den almindelige opvarmning inde i hallen, mens vore modstandere lige skulle have en kop kaffe og en taktisk snak ude i caféen. Under smashopvarmningen var vores 1.dommer tilsyneladende ret ivrig efter at komme i gang med selve kampen. I hvert fald måtte han lige mindes om, at vi havde ret til 2*5 minutters smashopvarmning ved nettet inden kampstart.

1.sæt startede forrygende. D2 satte et højt tempo fra starten, hvilket efterlod Fr.berg.3 gispende efter vejret. Bl.a. Lisbeth og Ida lavede nogle pæne serveserier, og både forsvar og angreb kørte forrygende – heriblandt vandt vi en god bold på Idas pandekage. Pludselig var sættet vundet med cifrene 25-11 og vi begyndte at overveje, om Fr.berg.3 virkelig var så farlig en modstander.

 

I løbet af 2.sæt vågnede Fr.berg.3 imidlertid op til dåd – og især deres forsvarsspil kørte rigtig godt. Dette gav mange frustrationer på vores side af nettet, når vores angreb igen(!) blev samlet op af modstanderholdets forsvar. Vi blev mere usikre på os selv og samtidig begyndte vi at lave servefejl en masse. Vi fik indhentet noget af forspringet i sidste del af sættet, men tabte alligevel sættet 23-25 på… en servefejl.

 

3.sæt mindede lidt for meget om 2.sæt. Gode bolde blev igen og igen efterfulgt af servefejl. Misforståelser og frustrationer gjorde, at vi havde mere end svært ved at hamle op med Fr.berg.3. Vi fulgte efter Fr.berg.3 pointmæssigt, men fik aldrig helt halet ind på dem. Ligesom det foregående sæt, sluttede vi med en servefejl: 22-25.

 

I 4.sæt lagde Katja ud med at serve, hvilket viste sig at være en rigtig god idé. Normalt laver Katja korte server, som hun placerer klogt. Det gjorde hun ikke i dag. Tværtimod lagde hun kraft i servearmen og fyrede den ene lave, hårde serv af efter den anden, mens Fr.berg.3s modtagere lavede popcorn på popcorn. Lige pludselig stod det 8-0 til D2!!!  Forsvarsspillet kom atter op at køre og Katja fordelte hævningerne flittigt til alle sider. En enkelt duel blev så lang, at Katja nåede at hæve til samtlige angrebsspillere, inden Jane fik bolden for 2.gang og hamrede bolden i gulvet med et godt, gedigent centersmash. Samtidig begyndte Fr.berg.3s angribere at slå bolden i nettet, hvilket hjalp os godt på vej til sætsejr: 25-15.

 

I 5.sæt vandt Fr.berg.3 serveretten, men det slog os nu ikke ud af kurs. Lige pludselig førte vi med 3-4 points og derefter gik det ned ad bakke for Fr.berg.3. På vores side af nettet vekslede vi mellem at lave korte lobs ned i spanden og lange smash dybt ned i banen. Fr.berg.3 kunne ikke omstille sig ordentlige til de forskellige typer af angreb og inden længe kunne D2 trække sig tilbage som matchvindere med cifrene 15-7.

 

Katja blev vinder af dagens detalje for sin vigtige serveserie i 4.sæt, mens Cille blev udnævt til dagens spiller for sit flotte forsvarsarbejde, samt sine gode angreb oppe ved nettet.

Top!
Top!