KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
D3: EM guld og en hjemmebanesejr PDF Udskriv E-mail
27. Januar 2008
Tilføjet af Tilde Sand Sørensen

EM guld og en hjemmebanesejr

 

Når man som undertegnede har forstuvet foden, oplever man at være lidt mere bekendt med fjernsynsprogrammerne end hvad godt er.

Men hedengangne søndag var der absolut intet af interesse i fjernsynet om eftermiddagen, og derfor kunne man med rette aflægge Korsgadehallen et besøg for at følge lokalopgøret mellem KSVs dame 3 og Pablos piger i KV61!

Dame 3 havde som oftets brug for en sejr, og det lovede da også ganske godt under opvarmningen, hvor KV61s 6 medbragte spillere kun lige akkurat slog over nethøjde. Alletiders tænkte Deres udsendte reporter og satte sig trygt til rette på bænken. 1. sæt var en udpræget fornøjelse – de eneste fejl skete på KV61 siden, og KSV spillede fantastisk. Sara brillierede med en servestime på ca 10 server (dagens detalje), og Pablos timeout rørte hende ikke. Sættet ender 25-9 i KSV favør. ”Walkover” tænkte deres udsendte reporter med et smørret grin, da vi skiftede banehalvdel.

Men hvad var nu det? Som om den anden banehalvdel (den mod indgangen på langbane) var jinxet! 2. sæt ligner slet ikke første, og nu begynder de ellers så sikre KSV piger også at lave fejl. Åh nej, intet virker og sættet ryger med cifrene 16-25.

Lettere rystede vender vi tilbage til vinder-banehalvdelen, og heldigvis vender det gode spil også tilbage. Gode lange servestimer, sikkert forsvarspil og acceptabelt angreb var hvad der skulle til – sættet vindes med 25-12. ”Så mangler vi bare et mål” tænkte Deres udsendte reporter, og nu skulle dame 3 vise, at distancen kunne ståes også på den jinxede banehalvdel. Determinerede og blodtørstige startede vi 4. sæt, hvor KV61 dog gav lidt mere modstand end i 3. og fulgte godt med i starten af sættet. Meen det var langtfra nok. Indtil flere af Pablos piger trængte i den grad til en udskiftning, og tilsidst bukkede de under, og KSV vinder sættet og kampen sikkert med 25-16. Sikken tur på landet!

 

Sidst opdateret 28. Januar 2008
Top!
Top!