KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.
D1: Happy hour i Korsgadehallen PDF Udskriv E-mail
30. Januar 2008
Tilføjet af Martens

Helt igennem forfrossen og ude af stand til at forholde mig til virkeligheden, var det igen tid til at stå på sidelinien i weekenden da damerne skulle i kamp mod Holstebro. Vi vidste fra vores 3-0 sejr i efteråret, at vi var et bedre hold, men erfaringerne fortalte også, at Holstebro ikke er et hold, man må give alt for nemme vilkår, da de er gode til at udnytte, når der bliver taget for løst på sagerne på den anden side af nettet.

KSV’erne kom hurtigt på vinderkurs i første sæt med et 5-point forspring allerede meget tidligt i sættet. Vi var desværre lidt for dårlige til at holde fokus, og vi mistede mange dumme point på irriterende misforståelser, der hovedsageligt bundede i dårlig kommunikation og en lettere ukoncentreret indstilling. Holstebro blev således aldrig holdt helt på afstand, men lå hele tiden og lurede på en chance et par point efter KSV. Heldigvis lykkedes det os at stramme grebet, når det blev lidt for tæt, men der var ikke tale om samme flydende volley, der kendetegnede holdet i de sidste par kampe før jul. Med 25-21 til KSV blev det dog aldrig rigtig spændende.

 

Mellem sættene snakkede vi om, at det trods sætsejr sagtens kunne blive bedre, og alle var enige om at forsøge at skifte gear. Jeg ved ikke helt, hvem der havde trykket på ’rewind’-knappen og sat kampen i gang igen, men 2. sæt lignede fuldstændig en kopi af første sæt. Igen kom vi rimelig hurtigt foran, og igen missede vi nogle store chancer for at trække afgørende fra. Resultatet lignede også meget godt med endnu en gang 25-21 til KSV.

 

Samtalen inden 3. sæt var vist også nogenlunde den samme og enigheden var også nogenlunde den samme. Dog med en ekstra påmindelse om, at 3. sæt er farligt – specielt, hvis man er kommet lidt for let til sagerne i de 2 første sæt. Det så ikke ud til, at de store ting var forandret ved starten af 3. sæt, men det var selvfølgelig også fortsat den samme kamp mellem de samme to hold. Til en forandring kom vi hurtigt foran med ca. 5 point, hvorefter nogle lidt for lette point til Holstebro holdt dem inde i kampen. Den største forskel i forhold til de 2 første sæt var dog, at Holstebro denne gang kom helt op på siden af KSV ved 18-18.

 

Igen lykkedes det heldigvis KSV at stramme grebet en smule, så vi kunne trække os tilbage fra 3. sæt med en sejr. Det må være gået forbi min næse, men der var tilsyneladende en melding om ’Happy Hour’ (3 for 1), for 3. sæt endte med de samme cifre. Kampen tog godt nok en time og 5 minutter, men med de indlagte pauser er det nok ikke helt skævt.

 

Efter en HURTIG tur på landet kunne pigerne og træneren lige pludselig udvise en helt anden energi end kampen bød på, for vi skulle jo nødig også gå glip af 2. halvleg i EM-guldkampen. Sejren holder os fortsat inde i oprykningskampen, men der skal nok strammes lidt op, hvis 2.-pladsen skal forsvares resten af foråret, for vi kan vist ikke forvente at vores modstandere vil blive ved med også at have deres mindre gode dage mod os.

Sidst opdateret 31. Januar 2008
Top!
Top!