KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
D3: Kampen om midten PDF Udskriv E-mail
03. Februar 2008
Tilføjet af Betina

På en smuk februardag mødte syv friske D3’ere op i Gladsaxe klar til kamp kl. 11.00. Slaget om midten i DS1N skulle stå og modstanderen var GVK. Forinden havde vi fået strenge instrukser fra coach Peter om at møde friske og veloplagte op, og morgenmaden skulle være indtaget senest kl. 9, hvilket havde resulteret i tæt på søvnløshed hos et par spillere.

GVK var et hold der ikke sat et særligt præg i hukommelsen. Det eneste vi kunne huske fra sidst var hvad vi kunne læse os til i tabellerne. Sidst vi mødte dem, tabte vi 2-3. Under opvarmningen begyndte det dog at dæmre lidt: Ryparken – Anders Boye var udlånt coach – syv meter kvinde af en center – hæveren hed Tumle…

Nu til kampen:

I mangel på vores sædvanlige diagonaler havde Mia taget pladsen og gjorde det for øvrigt fremragende

Første sæt bølgede frem og tilbage mellem holdene. Ikke de store underholdene momenter. Dommeren var lidt uheldig at misse ikke mindre end tre touch-out, og desværre blev sættet afgjort på en sådan. Men sættet endte i vores favør 25-20.

Andet sæt startede med en del servefejl på begge sider. Uheldigvis var GVK først til at få styr på serven. Inden vi så os om stod det 6-1, og vi stod som havde vi cement i benene. En bølge af deja-vu fra tidligere kampe væltede ind over os. Skulle det nu komme til at koste os sættet, at vi var kommet skidt fra start? Ja. Det skulle det. Men vi kom dog tilbage i kampen og kunne skifte bane med æren i behold. Sættet endte 19-25.

Andet sæt bød dog også på nogle af kampens mere underholdende momenter. Et yderst underholdende moment var GVK’s hæver, Tumle. Et kælenavn hun vist ikke har fået uden grund. Ulla lobber lige så fint over blokken, hvorefter Tumle kaster sig ikke specielt elegant ned, indser undervejs, at bolden vil gå ud, prøver at undgå den… men bliver ramt af bolden alligevel. Dette gav Ulla Dagens Detalje.

Tredje sæt var vi back on track, som man siger. Margaux havde taget diagonalen (hæversmash?), og vi fulgtes hånd i hånd med GVK op ad pointstigen. Det var indtil Sara fik sin servetur. Efter trænerens anvisninger – og intensiv servetræning – placerede Sara på fornemste vis sine server på GVK’s nr. 18. Og vupti vupti havde vi en komfortabel føring på en ti stykker. Vi lukkede sættet ved 25-15.

Ved fjerde sæt viste Peter sit kølige overblik og lavede en del taktiske omrokeringer. Ingen spillere viste træthedstegn (hvilket jo må skyldes al den fysik vores kære trænere udsætter os for) og vi var mere end klar til at tage på landet.

Trine startede utroligt belejligt sættet med at serve os foran med fire-fem point. Derfra gik det slag i slag indtil ca. midt i sættet, hvor begge holds servere fik gummiarm og seks point gik med servefejl fra begge sider. På trods af lidt forvirring med alle de nye pladser viste vi ”klasse” og tog teten. Ved 25-19 sluttede vi, og så tog D3 velfortjent på landet.

Trine blev velfortjent Dagens Spiller, da hun formåede hele kampen igennem at holde et højt niveau på trods af at være blevet udpeget som serveoffer af nogle hårdtservende GVK-spillere.

Næste kamp for D3 er lørdag d. 16. februar kl. 17.00 i Ryparken mod Rosenlund, som jo har tidligere D1-spiller Cissy på holdet. Kom og se noget sjov volley – for serie 1 byder i sandhed på mange underholdende oplevelser.

Sidst opdateret 03. Februar 2008
Top!
Top!