KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
Superbowl og Volleyball PDF Udskriv E-mail
06. Februar 2008
Skrevet af Kristian von Magius

I søndags var der store ting på programmet for KSV’s ypperste herrehold..

Fra kl 22 og frem til kl 04.30 (ca), var der kaldt til samling hos den nyfundne komplementær fra Østerbro, El Magioso del Borthigsgade.

Lige inden da skulle vi dog have overstået en slags volleykamp med et amagerhold som ikke har vist sig specielt stærke i år, selvom de ligger lige efter KSV i tabellen.. Mere om det senere

Det var nemlig blevet tid til Superbowl Sunday!!!
Og det betyder sædvanen tro at der blev budt op til to projektorer, Guitar Hero 3 til opvarmning og usansynligt store mængder af hotdogs til halftime!

Faktisk var der også rettet et separat rum an til poker (med filt på bordet), men da kampen meget overraskende var ret spændende, kom det ikke i brug til andet end spisning af pizza og lignende.
Meget vigtigt var det også at undertegnede vandt det første væddemål med The Boe på aftenen, nemlig at Giants scorede først! Desværre nappede han de to næste på at Giants ikke lavede det første sack og at Patriots tabte..

Hvorfor Pokerbordet ikke blev brugt, kan også læses i stats på Superbowl..
Med en næsten lige ”time of possession” og begge hold kun afgivende 1 turnover, var det en meget lige kamp der gik over skærmen natten til mandag. Og selv om der ikke blev sat vildt mange point på tavlen, så var det mere på grund af fænomenalt forsvarsspil, end dårligt angreb.

Og hvor var det typisk for sæsonen at det var de to stjernereceivere som stod for de afgørende scoringer.
Randy Moss fik lov at lave den sidste scoring for Patriots, som så ud til at holde hjem, lige indtil Plaxico Burress nakkede dem med 35 sekunder igen!!
Damn... det er derfor NFL er så fedt at se..

Og at Eli Manning blev ”man of the match” kan der ikke siges meget imod, når Patriots ellers ret gode defence blev nakket med 338 net yards (255 passing).
Og det er MEGET sigende at Patriots RB Maroney blev holdt på kun 36 yards for 14 forsøg!!

Det var ikke alle der holdt hele vejen i mål uden at bukke under for træthed og frygt for morgendagens arbejde, men de der blev fik en fantastisk afslutning på årets superbowl!


Og så vandt vi forresten 15-13 i 5. over de små gnomer fra Kbh S....
:)
Måske afskedsfesten lørdag aften for lille-Søren, der stikker til Afrika i nogen måneder for at arbejde, stadig sad lidt i benene og hovedet på folk?
Alle undtagen den funklende stjerne på diagonalen spillede som om hovedet var erstattet af en pose blandede nødder.
Undtagen måske i 4. sæt hvor KSV ENDELIG tog sig lidt sammen og spillede lidt forsvar! (25-15)

Det var dog erstattet af skønne spildte kræfter der blev brugt på primært at undre sig højlydt over domMerens til tider svagtseende øjne, som i bagklogskabens ulideligt klare lys nok ikke var så dårlige endda.. ihvertfald var det ligeligt fordelt, så det var ikkE hans skyld at vi igen stod med røven i vandskorpen og kun med nød og næppe klarede at vinde den alt for afgørende kamp.

Nu gælder det så skæbnekampen på næste søndag mod de usle fra KV61!!
:D

Vinder vi, er vi med stor sansynlighed i 1, division næste år.
Taber vi, er chancen forspildt.

En hel sæson bliver afgjort på en enkelt kamp..!

Hephey
/magius

Sidst opdateret 06. Februar 2008
Top!
Top!