KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 44 gæster online.
H3 = Hulens 3.sæt..! PDF Udskriv E-mail
07. Februar 2008
Tilføjet af Christina Rydahl Lundin

Beklager det voldsomt sene riferiert, men undertegnede har haft travlt med at dele håndmadder ud i skadestuen på Bønhølm Høspital og det ser ud til, at ingen på mit hold har taget teten (eller hvordan det staves) i mit fravær.

Og siden det så er så længe siden at kampen blev spillet...ca. sidste søndag, vil jeg ikke give nogen udførlig beskrivelse sæt for sæt, blot nøjes med at nævne nogle få kampomkringliggende highligths.

Peter Hartwell lagde kampen ud med at gøre træneren nervøs ved at stikke mig en mobil og sige: "Damen har haft veer siden i nat (eller deromkring). Ta den hvis den ringer"! Jeg kan afsløre, at den ringede flere gange under kampen, men jeg undlod, at ta den, da vi havde stærkt brug for Peters angrebsarm og forsvarsspil......Not not not. Kæresten fødte først tirsdagen efter og mange gange tilykke med det til Peter, som skal have uanseelig mange props for at dukke op til kamp på dagen, og for at spille stort set hele kampen stabilt og godt. Det blev for øvrigt guldmedalje.

Nå! Tilbage til kampen. Vi vandt de første to sæt. Det var jo GVK. Rivalerne fra Gladsaxe (hedengangne VKV, hvor undertegnede faktisk startede vejen mod invaliderede knæ i fordums tid). Dem der potentielt kan vippe os af oprykningspinden. Så vi var glade for de to sæt. Endnu engang lidt for glade. 3.sæt blev tabt - 4. sæt blev tabt STORT - og 5. sæt blev desværre også tabt (Pik).

Nedenstående er udklip fra GVK's referat af H3 kampen sidste søndag.
"I panik begyndte KSV’s træner igen med sine latterlige tilråb, udelukkende for at forstyrre os. Hun ville have dommeren til at dømme overtrådt/ført slag/o. lign. på mærkværdige tidspunkter. Til sidst fik hun en ordentlig sviner af Claus (det var lige før USA’s censur måtte træder til), så hun blev reduceret til en helt lille (og i øvrigt ganske stille) pige igen…"
 
Forunderligt og herligt, at mennesker kan opleve ting så forskelligt. Husker selv ingen panik, men en tudeprins af en glorie (aka Claus går jeg ud fra), der gav undertegnede skylden for en netsejler (jeg ved ikke hvordan han kunne få den ide, da bolden åbenlyst havde haft impact med OG forladt mandens hånd, da det omtalte tilråb fandt sted). Og den påståede kaliber sviner efterfølgende var altså af så ringe karakter, at den ville have fået Grislingen til at storgrine. Og så har jeg selvfølgelig aldrig kommet med tilråb blot for at irritere modstanderne. Lavt kan jeg synke, men ikke så lavt. Glorien havde faktisk overtrådt i minimum 2xserv (spørg selv vores yndige sekretærer), og jeg ville bare hjælpe dommeren med at opdage dette. Jeg husker heller ikke, at være blevet specielt lille. Men det kunne da have været dejligt at prøve for en gans skyld :-)

Nå men desværre kunne det ses på spillet, at vores ellers stabile 1. hæfer Kasper har måttet arbejde istedet for at træne på det seneste, hvilket især gik ud over centerspil og roen på banen. Vores "skadesmagnet på centerpladsen"-situation bidrog yderligere til dette og vi må også indse, at det bliver svært at undvære Janus på kanten (til fordel for centerpladsen).

Dagens spiller (udråbt af både mig-selv-sagde-hunden de to vi-blir-hele-aftenen-D1'ere Brit og Krogh) blev Tue, som spillede en formidabel libero, i fravær af Hygge. Virkeligt flot gået ind.

Også ros til Jakob Grube, som spillede pænt på kanten.

Og tak til publikum, bla. Anders-jeg-brækkede-håndleddet-pga-rulleski-fald-og ja-ja-vi-ved-godt-det-var-skidefuld-og-på-rulleski-fredag-aften, som gav den gas med tilråb fra sidelinien.

Vi havde aftalt at ligge No. 1 resten af sæsonen. Desværre skubbede glorien og de andre os ned på en 2. plads 22 bolde nede. Damnit. Vi kommer stærkt igen og får revanche næste match. Ja vi gør...Muhahahaaaaa (evil plan laugh)

Stunna

Sidst opdateret 08. Februar 2008
Top!
Top!