KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.
H1: KSV vs KV61 PDF Udskriv E-mail
12. Februar 2008
Skrevet af Le Miguel
Søndag aften var der dømt skæbnekamp mellem de unge smukke KSV drenge og de uslingene fra KV61 :-) Og som nævnt i tidligere referater, ville en nederlag betyde ca. 0% chance for at rykke op i 1. division.

Rammerne var sat til en heftig kamp bl.a. i form af smadrede ruder i korsgadehallen, og et skilt ved indgangen der proklamerede "Ingen bander", hvilket weekendens afbrændinger af kontainere og biler i lokalområdet taget i betragtning, syntes helt i orden.
Alligevel lykkedes det for en stor del af KSV's Herre-1-Fanklub-Bande, at snige sig usete ind i hallen og gøre klar til kamp på sidelinjen.

Lige inden kampen hev coach Karim os til side og holdt sin hidtil bedste motivationstale, som blandt andet indeholdt ordene "Guys! ...Please win...it is my birthsday!". Således motiveret gik vi opløftet på banen til kampstart kl. præcis 18:00.

I 1. sæt blev staklerne fra KV61 kørt over med 300 Km/h, sluttede med kun at have fået 11 point på deres konto! 2. sæt havde vi en gennemsnitshastighed på 285 Km/h hvorfor KV61'erne sluttede med 13 point.

3. sæt skruede vi endnu en gang lidt ned for farten, og de arme KV61'ere begyndte at vinde point. Jeg menes at erindre at KV61'erne på et tidspunkt i hvert fald havde en 5 points føring, og tankerne begyndte at drive mod det sidste møde mellem de to hold, hvor en overbevisende 2-0 føring til KSV blev vendt til et 2-3 nederlag. Skulle nerverne hos de unge KSV drenge begyndte at spille ind igen?

Vi blev i en timeout omkring midten af sættet mindet om at det stadig var coaches fødselsdag! Det viste sig at være motivation nok til at begynde at hente langsomt ind på KV61'erne.
Til ære for det fremmødte publikum, blev det til en meget spændende afslutning, der dog ikke blev trukket i langdrag. 26-24.

Det var en fantastisk volleydag, hvor alle på holdet så bedre ud, havde lækrere hår sprang højere og slog hårdere og spillede det bedste de har haft/gjort længe. Det var virkelig en fornøjelse at spille, og en af de bedste og sjoveste kampe jeg har været med til længe!
(Det kan godt hænge sammen med at vores kære hæver-David valgte at smide bolden i min retning hele 12 gange, hvilket jeg kun kunne takke for ved at vinde lidt over 90% af dem :-) )

Som en sidebemærkning kan det nævnes at vi, til trods for at der ingen dopingkontrol var, ikke havde set os nødsaget til at indtage hverken benzoylecgonin eller ergoninmetylester (kokain) for at spille på et så højt niveau.


Tak for opbakningen til alle fra Herre-1-Fanklub-Banden!


Og "Happy Birthday Coach!".


\Le Miguel

Sidst opdateret 13. Februar 2008
Top!
Top!