KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 36 gæster online.
D2 DELER TÆSK UD PDF Udskriv E-mail
17. Februar 2008
Skrevet af Mia

 

Vi mødtes i Holte hallen kl. 9.00 søndag morgen, alt for tidligt. Det var der åbenbart flere der syntes siden de netop havde valgt at tage på ferie netop denne kamp J. Dette betød at vi var lige få nok til at stille hold, derfor havde vi valgt at få en hjælpende hånd fra Line, som er kommet tilbage på D1 igen. Vi stillede derfor et hold på i alt 8 spillere til dagens kamp.

 

Vi vidste ikke helt hvad vi kunne forvente af dagens kamp, da den sidste kamp mod holdet blev fløjtet af efter kun 5 bolde, da Holte fik en skadet spiller under opvarmningen og derfor ikke var nok til at stille hold. Desuden havde vi hørt at de havde hentet spillere ind, for at prøve på at slå topholdet. Holte skal også til at kæmpe for hver eneste kamp, hvis de ikke skal rykke ned i serie 1.

Det viste sig at det havde de også, så de stillede et temmelig godt hold. Men det er jo svært at hamle op mod KSV.

 

Det viste sig også allerede i 1. sæt at Holte virkelig skulle kæmpe for at give os kamp til stregen. Men en dag som i dag, hvor alle spiller forrygende er der intet at stille op. Vi vinder 1. sæt 25-17. De kommer aldrig helt tæt på os og vi er komfortabelt foran i hele sættet.

 

I 2.sæt bliver det lidt mere tæt. Vi er igen foran men i slutningen af sættet, får de en god servestime som slår os lidt ud. De vinder flere bolde i træk og er ved at komme op på siden af os, men heldigvis holder vi hovedet koldt og vinder sættet 25-22.

 

3.sæt går ligesom første, vi lægger hele tiden et stabilt servepres, tror kun vi har 3-4 servefejl i hele kampen. Desuden har vi super modtagninger og et endnu bedre forsvar. Vi vinder derfor 3.sæt uden problemer 25-16.

 

Det var en super kamp hvor humøret var højt og alle spillede op til deres bedste med super modtagninger, hævninger, forsvar og angreb. Det hele fungerede bare i dag. Især Line på diagonalen fik slået en go del bolde direkte i gulvet. Lækkert at havde dig med, tak for hjælpen!!

 

På baggrund af en super holdindsats, var det også svært både at finde dagens detalje samt dagens spiller. Dagens detalje blev dog vundet af hele 3 spillere, som startede med en super pandekage fra Therese, efterfulgt af en lækker hævning af Mette ud til Line på diagonalen, som smadrer den direkte i gulvet. Dagens spiller blev Mia for gode modtagninger og et godt forsvarsspil og overblik i angrebsspillet.

 

Dagen blev sluttet af med en lækker chokoladekage som Sandra havde bagt, mums J.

 

Top!
Top!