KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
2...3...hest og Farum fik tæsk! PDF Udskriv E-mail
17. Februar 2008
Tilføjet af Peter Hjorth

Grå og kedelig onsdag

Onsdag d. 13 var lige så kedelig og vinterkold, som nu onsdage kan være i februar måned, hvor udsigten til foråret er mere end langt væk...Men der var et lyspunkt denne onsdag aften, der varmede hos den ambitiøse trænerstab og spillere på Herre 2. En helt igennem fantastisk træning, hvor tingene gik op i en højere enhed, blev afviklet i supertempo og smadder, der kunne få selv Stalin til nikke anerkendende...

 

Farum – årets kamp!

Det var det helt rigtige tidspunkt at ramme det niveau, for foran holdet lå årets kamp mod Farum. To'eren i rækken, som kun pga. uheld havde tabt vigtige point, men samtidig også en modstander, som vi ikke havde meget tilovers for grundet deres arrogante tilråb, når de vandt boldene sidste gang, vi mødtes. Det var simpelthen en kamp, der skulle vindes.

Allerede under opvarmningen kunne man mærke, at alle spillere var tændte. Koncentrationen lyste ud af hver enkelt spiller. Skønt denne koncentration startede vi sløvt. Vi skulle ligsom vågne op. Farum kom dog hurtigt foran og holdt deres føring frem til sættets afslutning. Vi formåede dog stille og roligt at arbejde os ind i kampen og sluttede udmærket af i første sæt. Farum var højt på strå og fortsatte deres tilråb, når de vandt boldene: "huaaarr, smask og nøj hvor har vi mange hænder at slå på" var nogle af gloserne, der kom fra de tidligere divisionsspillere...

 

Koncentration i topklasse

Andet sæt forløb næsten som første. Det var meget lige dueller, men sikkert fik vi overtaget og kom ind i nogle gode pointstimer. Dommerne gjorde også deres til at bringe vores træners bornholmske pis i kog. En lidt halvslatten linje i dømningen af dobbeltslag ved hævningerne, fik flere gange den iltre øbo op af stolen. Vores koncentration var dog intakt, og vi kørte sættet hjem til stor lettelse.

Tredje sæt blev der foretaget nogle udskiftninger. Og vores spillertrups bredde kom til udtryk mod Farums smalle. Ingen tvivl om, at modstanderen var ved at være trætte og i takt med, at Rasmus satte endnu mere tempo på hævningerne, opstod der flere "bar-røv-situationer" og hvis der var blokader, så slog vi igennem dem eller forbi dem. Vores ene center Jakob udmærkede sig i dette sæt med meget stabile modtagninger og en fantastisk servestime, der fik modstanderen til at kalde flere time-outs.

 

Sættet til fremtiden

I fjerde sæt kom vi lidt skidt fra start. Farum havde fået lidt luft i pausen, men den luft gik hurtigt af dem igen. Vi fandt igen vores niveau i modtagningerne, hvilket muliggjorde at vores centere fik gode bolde at arbejde med. Christian bemærkede sig med at smadre sin første boldberøring ned på tremeterlinjen! Så var den ligesom færdigdiskuteret! Farums arrogante stil blev mere end lagt på hylden, og i stedet kunne man høre de meget trofaste klubmedlemmer leve sig ind i kampen på sidelinjen! Det var en fantastisk opbakning, der bestemt bør nævnes her!

Fjerde sæt blev taget sikkert hjem og niveauet fra onsdagens smaddertræning blev holdt til fulde. En holdpræstation, som sent vil glemmes på holdet! 

Tilbage står nu fire kampe, der blot skal vindes - i princippet kun tre, men lad os da tage det hele...og så hedder herre2 pludselig et danmarksseriehold næste år!

 

Tak for støtten!

Top!
Top!