KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 77 gæster online.
D1: Double up PDF Udskriv E-mail
18. Februar 2008
Tilføjet af Martens

To kampreferater er her slået sammen til ét grundet højt arbejdspres i de forgangne uger. Først havde vi en kamp på udebane imod Hvidovre. Hvidovre har i mine øjne et af de bedste angreb i divisionen, når det kører for dem, men heldigvis for deres modstandere er de også forholdsvis svingende – ikke bare fra kamp til kamp, men også inde i selve kampen.

 

Det er vigtigt hele tiden at være vågen, for lige pludselig kan det begynde at køre for Hvidovre, og så er de svære at holde styr på. 1. sæt blev en forholdsvis tæt affære. KSV’erne førte gennem hele sættet med et par point, og formåede også at lukke uden de helt store problemer til 22-25. I andet sæt fik vi en rigtig god start med nogle gode server fra Charlo, der var kommet på banen i stedet for Chrier. Vi var hurtigt foran 7-1, og hele sættet var faktisk et stort kollaps på Hvidovres side af nettet. Trods både servefejl, et par tekniske fejl og noget så sjældent som en ’skærm’-dom imod os blev Hvidovre trampet fuldstændig over med 21-7 i et sæt, hvor intet fungerede på den anden side af nettet.

 

I pausen blev der snakket meget om at holde koncentrationen højt, fordi Hvidovre – som tidligere nævnt – er farlige, hvis de først kommer i gang. Sættet startede dog meget som 2. sæt med en let føring til 7-1. Herefter kom der lige pludselig godt gang i Hvidovres spil, og da de kom næsten helt op ved stillingen 18-19, skulle der for alvor strammes op, hvis ikke vi skulle overraskes ubehageligt. Det lykkedes heldigvis at holde Hvidovre bag os hele vejen til slutningen af 3. sæt, som blev vundet i en nogenlunde overbevisende afslutning med 25-21.

 

Kampen udskilte sig fra øvrige kampe ved at have en utrolig tæt kamp om kampens spiller, og jeg er faktisk ikke sikker på, at det nogensinde blev helt afgjort, men både Charlo, Janne, Mai-Brit og Ea var kandidater til søndagens fornemme titel.

 

Ugen efter stod ASV på den anden side af nettet i Korsgadehallen, der heldigvis i denne omgang ikke blev forstyrret af andre, der mente at kunne gøre krav på gulvet. Vi havde store problemer med ASV i efteråret, hvor der skulle et dobbelt-slag og en tvivlsom netfejl til i slutningen af 5. sæt, som vi hev hjem med 15-13. Der blev derfor også lagt op til en meget svær kamp, selvom ASV ligger langt nede i tabellen, men de har tabt en række meget tætte opgør og er bestemt ikke et af de svageste hold i rækken.

 

Vi fik fra start lov til at mærke, hvorfor ASV også i løbet af ugen havde presset Ikast ud i en meget tæt kamp. De virkede meget mere tændte i begyndelsen af kampen og havde dygtighed og held til at vinde nogle bolde, der lå og tippede lidt begge veje. Der var ikke gået længe, inden vi var bagud med 4-11. Der blev ikke taget time out, da vi i mange situationer stod rigtig godt på banen, men manglede at få lidt marginaler på vores side. Pigerne formåede også selv at vende fuldstændig op og ned på sættet, så da vi passerede ASV ved 16-15, måtte ASV i stedet hive den første timeout frem af posen. Det hele fortsatte nu med at tippe til vores fordel, så vi trods den meget usikre start (ifølge tavlen), kunne lukke sættet allerede ved 25-16.

 

De næste to sæt lignede egentlig hinanden meget godt. De startede meget jævnbyrdigt, men efter ca. 20-30 bolde, begyndte vi stille og roligt at rykke fra ASV. Det blev således en dejlig sikker 3-0 sejr med cifrene 25-20 og 25-17 i de to sidste sæt. I forhold til kampene mod Holstebro og Hvidovre fik vi rettet lidt op på vores kommunikations-problemer på banen, og der blev alt i alt vist godt stabilt spil.

 

Double up på 3-0 er altid en fornøjelse, men forude venter DOUBLE TROUBLE! I næste weekend (d. 23.-24. februar) går vi en meget spændende weekend i møde, hvor vi skal til henholdsvis Ikast og Næstved – netop de to hold, som vi blev besejret af i efteråret. Vi arbejder løbende med en del af de ting, der gik galt i disse kampe, og jeg er sikker på, at det ikke er vilje eller kvalitet, vi kommer til at mangle for at holde vores statistik som ubesejret på udebane, men det kræver, at vi rammer dagene, hvor tingene fungerer.

 

Træneren glæder sig til en spændende weekend J

Top!
Top!