KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 47 gæster online.
D1 i marathon-gyser PDF Udskriv E-mail
24. Februar 2008
Tilføjet af Martens
Så nåede vi til en skæbne-weekend for KSV's damer, der skulle spille udekampe både lørdag og søndag mod henhodsvis Ikast og Næstved - netop de to hold, som KSV måtte se sig besejret af i efterårs-sæsonen. Lørdag gik turen til Ikast, hvor vi skulle spille kl. 12, så vi måtte tidligt ud af sengen for at mødes kl. 6.45. Træneren valgte at tage lidt løst på mødetiden, da han har fuldstændig styr på transport-tiderne fra punkt A til B i hele landet, og han mødte derfor frem ganske få sekunder efter aftalen.

Efter en bådtur til Århus, der var langt mindre gyngende, end man kunne have frygtet i en blæsende weekend, gik turen i to biler mod Ikast. Vi nåede frem til hallen omkring 11, hvor vi kunne begynde at gøre os klar til en kamp. Oplægget gik på at være meget klar fra første fløjt, da vores største fejl sidst vi mødte Ikast var, at vi hurtigt tabte 2 sæt, hvorefter vi måtte slide os igennem til et ærgerligt 5-sæts nederlag.

Vi lavede lidt om på vores opstilling for bedre at kunne modstå Ikast's høje servepres. Desværre kom vi halvskidt fra start igen med lidt svingende modtagninger, men spillede egentlig nogenlunde. Ikast var bare langt mere effektive, og vi kom således hurtigt bagud med 12-7. Herefter kom der mere styr på spillet i en periode, og det lykkedes os faktisk at komme foran 19-18, inden en god serve-stime fra Anja Kjærsgaard ødelagde sættet for os, og vi tabte med 25-20. Netop Anjas server havde vi store problemer med i første kamp også, så et billede begyndte at tegne sig.

I 2. sæt gik vi tilbage til en mere vanlig opstillilng for at skabe lidt mere ro på banen, men vi fik en helt håbløs start, hvor vi kom bagud med 6-0 og først da Ikast fik en tvivlsom kendelse imod sig kom vi på tavlen. Hefefter holdt forskellen sig på 6 point frem til 15-9 til Ikast. På dette tidspunkt satte vi Eva på banen for at styrke angrebet, og så vendte billedet en smule. Vi begyndte at arbejde os op og kunne således udligne til 21-21. Ved 22-21 skulle Anja igen serve for Ikast, så nerverne sad lidt uden på tøjet, men til vores store lettelse kom der en sjælden servefejl fra hendes side. Holdene fulgtes ad frem til 25-25, men desværre trak Ikast det længste strå i nogle jævnbyrdige dueller, så vi måtte se os slået med 27-25. Nede 0-2 endnu engang var der lige pludselig meget langt hjem!

Fra starten af 3. sæt fortsatte vi som i slutningen af 2. sæt, med Evar på en lidt uvant plads som komplimentær, da vi trods alt var kommet langt bedre med i kampen. Vi lavede dog lidt om i vores forsvars-taktik for at få bedre styr på Ikast's gode angreb fra kanten. Det gav bonus, så vi endelig kom godt ud fra starten af et sæt. Vi kom en anelse foran, men begge hold havde en rigtig god periode med højt niveau, så det var meget lige. Omkring midtvejs i sættet fik vi endelig et hul, da Janne servede os op på 15-11 og siden havde Eva en god stime til 20-13. Her burde sættet have været afgjort, men desværre kom Ikast tilbage med godt spil i en periode, hvor vi følte so lidt for sikre...og lige pludselig stod det 21-23. Heldigvis holdt vi fast, da det for alvor gjaldt, så vi kunne hive sættet hjem med 25-22 og dermed holde liv i håbet.

I 4. sæt fortsatte de gode takter fra midten af 3. sæt, og vi kom hurtigt foran med 5 point. Vi fik meget bedre fat i forsvaret efter vores omstilling, og dermed var det Ikast, der begyndte at skulle slås ekstra for at hænge på. Denne gang slap vi ikke grebet, men øgede forspringet en smule, og vi vandt sættet komfortabelt med 25-17. Der var dermed gjort klar til endnu en 5-sætter og et drama om den vigtige 2.-plads i rækken.

Vi fortsatte heldigvis ufortrødent vores gode takter i starten af 5. sæt og kom foran med 6-3. Her smed en af Ikast-spillerne tilsyneladende en bold i antennen, så vi stoppede spillet, men fløjten forblev tavs i første omgang og i stedet for behagelige 7-3 stod der lige pludselig 6-4 plus en bonus-pakke med lidt frustration og forvirring. Dette udnyttede Ikast prompte og udlignede til 6-6. Herefter faldt der igen ro over spillet på KSV-siden, og vi kunne bytte side med en 8-6 føring. Føringen blev udbygget til 12-8 i en god periode, og det lignede nu en meget vigtig sejr.

...men kampen skal jo spilles helt færdig og Anja Kjærsgaard havde andre planer, I vores første møde servede hun kampen hjem fra 9-9 til 15-9 i 5. sæt, og nu var det igen hendes tur til at serve. Et par halvdårlige modtagninger...11-12. Time-out. En blok og en dårlig modtagning 13-12 til Ikast, og spændringen nåede nye højder. Modtagningen kommer op...hævning til kanten...Gølle får bolden...og puuuuha...vi får udlignet til 13-13.

Ikast vinder bolden tilbage...sæt- og matchbold. Endnu en halvskidt modtagning, Janne hæver med sidelæns med bagger-slag fra sidelinien, Eva får bolden...ser ikke ud til at holde igen (træneren er tæt på at lukke øjnene)...men Eva tæver bolden i kanten af blokaden og langt væk fra forsvaret til 14-14. Janne server en sikker serv og en befriende  blok fra Mette giver lige pludselig KSV sæt- og mathbold. Ikast vinder bolden tilbage med en sikker side-out.

Endnu en nervøs modtagning fra KSV'erne. Der bliver kæmpet som besat for at holde bolden i live. Til sidst må vi se Ikast slå en vinder på kanten af vores blokade...og en ny matchbold til hjemmeholdet. En skidt modtagning mere...åh nej nej...jo Mai-Brit får nærmest mirakuløst hevet  bolden fri millimeter fra nettet...gratis bold til Ikast...nej nej...2'eren får den, 2'eren får den...BANG...fremragende forsvar Janne...kom nu Charlo, kan ikke nå at hæve ordentligt, fingerslag over til endnu en gratis-bold. 2'eren får den igen...KAPOW...SÅDAN JANNE! Perfekt forsvar...hævning...JA! Gølle vinder bolden via blokaden...16-16. Mette server, Usikkerhed hos Ikast....vi får en let bolde...stik til Mai-Britt...SÅDAN! Matchbold til KSV...17-16. Nr. 2 fra Ikast (Marie Damgaard) får hævning nr. 214 i kampen og vinder bolden. Hun server selv efterfølgende, god modtagning, Gølle får den på kanten, og hun smækker til den uden tøven, blok...angrebs-sikring...KOM NU, KOM NU...nej, 18-17 og matchbold til Ikast.

Gølle (til Charlo): Bare giv mig den igen, så skal jeg sat'me!!! Endnu en god modtagning, hævning til Gølle igen, springer op,  brager bolden mellem blokade-spillerne og i gulvet med 120 i timen. 18-18, Eva server. Ikast i problemer, nem bold til os - 19-18, matchbold...kom nu!!! Eva server igen, Ikast angriber fra position 4, flot forsvar igen, Charlo fremme, kun én udvej, Gølle får den igen...blokken er på plads...Gølle slår uden blokken, forsvaret kan ikke holde...den er i gulvet...20-18 til KSV og vild jubel!!!

KSV tager sæsonens suverænt sjoveste tur på landet og selv holdets nyankomne skeptikere opfordre til et ekstranummer, der dog ikke ser dagens lys. Kampen som helhed var helt sikkert sæsonens sjoveste, mest spændende og velspillede kamp. Det var en kamp, hvor KSV formåede at kæmpe sammen hele vejen som et hold. For første gang var det for alvor holdet fremfor individualisterne, der skabte resultatet. Coach'en takker for en herlig dag i det jyske, der dog nok havde set lidt anderledes ud, hvis der havde stået 20-18 til Ikast i sidste ende.

Sidst opdateret 26. Februar 2008
Top!
Top!