KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 48 gæster online.
H3: Glad i Låget…! PDF Udskriv E-mail
26. Februar 2008
Tilføjet af Christina Rydahl Lundin

Som skrevet før havde Chrier, mig selv og drengene (eller mændene om man vil) fra H3 aftalt, at vi ville ligge nr. 1 i den bedste række hele forårssæsonen. GVK og skades-magnet-centere satte midlertidigt en stopper for dette, some weeks ago. Men så blev det lørdag d. 23. feb og revanche-scenen sat på GVK’s hjemmebane i Gladsaxehallen. ActionPac PeeweePaw! Og jeg kan ligeså godt advare med det samme - Det her er et maratonreferat.

Det var et glædeligt gensyn med den hal, hvor undertegnede har givet væggene klask med mindst en million baggere og en million fingere i jagten på god teknik med en gammel polsk mand aka Piotr aka Pjerrot som piskesvinger. Jeg har en enkelt gang forsøgt samme fremgangsmåde overfor H3 uden større succes, så det er vist en træningsmetode, der burde henlægges til glemmebogen. Hvilket det i øvrigt allerede var dengang. Nå men tilbage til gensynsglæden, som ikke var for stor overfor selve holdet, vi skulle spille imod, siden de efter sidste kamp ikke kunne døje stakkels mig og dermed sikkert hele mit ellers fantastiske hold. Og så var det jo slaget om toppen, der skulle udspille sig - sæsonens vigtigst kamp, som nok kunne give en enkelt eller to nøjer på. Janus havde i hvert fald ikke sovet meget natten forinden af bar spænding. Det havde jeg nu heller ikke selv, for det er forholdsvis svært at falde i søvn på Apparatet. Musikken er for høj.

 

Fra sidste kamp vidste vi, at en enkelt af spillerne (Glorien) ville få mange hævninger, og at han har et udmærket hårdt, skarpt diagonalhug. Så jeg instruerede i at lægge blokfokus på ham, og trække den frie blok i slagforsvar i stedet for lob-forsvar, som vi ellers plejer. En eller anden kom yderligere på den ide, at man kunne spille herre dårligt fra start for at narre modstanderne og derefter skrue op for varmen. Det synes jeg dog ikke lige var ideen, men nogen må have taget den til sig, for vi tabte smash-opvarmningen med et brag. Dammit.

 

Og så gjorde Peter endnu engang træneren nervøs umiddelbart inden kampstart. Ikke fordi damen stadig er i fødsel, men mere i stil med ”altsåå, det kan godt være jeg skal skiftes hurtigt ud – kører ikke så godt i dag”..! Lige før 1.sæt. Fy ha Peter. Det må man ikke sige!

 

1.sæt blev så lagt ud med flof-bold af Gammelpot på den anden side lige bag vores blokade, som ingen desværre kunne nå, og så fortsatte de skidte boldhandlinger fortsatte endnu og vi kom bagud med 4-5 point. Stemningen var lidt fesen og forsvarsfigthen for dårlig. Vi kom dog igen sent i sættet og Morten skulle servere dræberhøjderserver ved stillingen 21-22. Efter at have læst D1 ref fra sidste wekend vil jeg gætte på, at dommerne har været på kursus og aftalt at kigge nærmere på en så old-school ting som skærm, for det var præcis hvad der blev dømt

på Mortens ellers gode serv og så var stillingen 21-23. En netfejl og skidenbold senere havde vi tabt sættet. Dammit dammit dammit og for faen.

 

Fra 2. sæt begyndte taktikken dog at virke. Ideen med at narre GVK med dårligt spil fra start var åbenbart ikke så ringe endda, og vi formåede faktisk at lægge så gode blokader og pille Gloriens bolde i forsvaret så godt, at han vist ikke vandt mere end et par angreb i resten af kampen. Helt perfekt. Vi havde i dagens anledning lånt Nicolai fra H2 til centeren, hvilket frigjorde Janus til kanten. Janus kvitterede med at spille en rigtig god kamp, hvor han især havde succes med lange linieslag. Munthe spillede den anden kant i 2. sæt og med Bo på dirgoen og Kasper som hæver var vi foran hele sættet og hev det hjem 25-20.

 

3.sæt bølgede det lidt mere frem og tilbage. Jakob havde nuppet Munthes plads og Erik tog spilfordeleren. Nicolai kom mere i gang i dette sæt og fik blandt andet lagt et højere servepres. Jeg er generelt herredårlig til at huske kampforløb mm når jeg ligsom skal koncentrere mig om at stå og være ivrig på sidelinien, men jeg erindrer da en lang lang duel, hvor Erik tog 3 forsvarsbolde og vores ny-hævere gjorde det formidabelt. Og Jakob blev tvunget ud i en 30’er af Bo – og han vandt den. Så ting vi har trænet virker. Juhu. 25-21 til os.

 

4.sæt faldt GVK sammen. De kunne ingenting og vi kunne alt. Nicolai kunne nakke bolde i gulvet forbi GVK’s måbende blok og spille formidabelt forsvar, Bo kunne ofre sig og hente bolde langt ovre på den anden banehalvdel uden om antennerne, Morten kunne serve fladt, Kasper kunne vinde 2.gangsoverspilninger og Peter kom på banen igen og spillede et godt sæt. Stemningen var høj, forsvaret kørte derudaf og vi gav dem røv - 25-14.

 

Muhahahaaaa…(ikke evil-plan-laugh men vi-hoverer-over-at-vi-vandt-grin)!

 

Og nu er dette ref sku blevet for langt, men afsluttes skal der med udnævnelse af kampens spiller, som tæt forfulgt af Kasper må blive Hygge. Kampen igennem var modtagningerne klasse og forsvaret bedre end længe, hvilket lagde bunden til Kaspers gode spil og relativt mange centerhævninger. Tak for det. Og tak for at vise vejen med gejst og godt humør i 4. sæt og rende rundt og være helt glad i låget, da det gik op for dig, at vi ville vinde kampen.

 

Og tak til Nicolai for at hjælpe på centeren. Det var uundværligt.

 

Og tak til Janus’s kæreste for at være vores trofaste fanskare – som vanligvis er på et par hundrede, men de kunne ikke komme den dag.

 

Nu kan jeg ikke finde på mere at takke for, men bare sige, at jeg endnu engang er stolt af mit hold. I er fanme gode. Så skal I bare lige have lært og implementeret den på-landet-sang.

 

Who’s the Winner..Who’s the Winner!

Stunna

 

 

Sidst opdateret 26. Februar 2008
Top!
Top!