KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 89 gæster online.
D1: God bag(h)jul til 1 division øst PDF Udskriv E-mail
21. December 2005
Tilføjet af olafsen

Det blev til en sikker 3-0 sejr over AVK. Uden problemer vinder D1 dermed grundspillet for 1. Div-øst. Holdet skal derfor spille elitekval imod: DHG Odense (#7 Eliten), Rosenlund (#10 Eliten), ASV (#3 1. Div-vest), Randers (#2 1. Div-vest og Næstved (#4 1 Div-Øst)

USG-AVKII

3-0 (27-13, 25-7, 25-20)

Søndag d. 11/12 Hillerødgadehal

Vi havde grundet kampens unødvendighed tilladt vores 1. hæver at være alvorligt syg (Chrier), vores 1. center at spille med 2. holdet på Bornholm (Stunna) samt vores 1. kant (Siri) at læse til eksamen. Brit var ude med en skadet hånd, og vi sparede desuden Eva Elkjær på kanten for at spille bænken stærkere modtagningsmæssigt. 
 
For at få lidt mere defensivt i benene til Stærke Janne og Krogh kørte de 100% med i modtagning og forsvar. Libero Jannepigen var derfor henvist på bænken som enten hæverindskiftning eller defensiv match-up. Det var væsentligt for os at sætte os selv lidt under mentalt pres, da vi ikke regnede med at AVK ville tage sig af den opgave. Den forhåbentlige succesoplevelse skulle tjene til at højne tilliden til nogle af de spillere, som mod lidt mere fysisk prægede tophold fra 1. div-vest og bundhold fra eliten, kunne komme til at gøre en større forskel i kvalen.  
 
Sara fik chancen fra start som hæver og det gik jo fint… Ved 20-12 til os og 1½ rotation lavede vi en dobbeltudskiftning med Jannepigen/Dasha overfor Sara/Lotte, og efter endnu et par bolde snuppede vi 1. sæt 25-13. Det blev desværre kun til 5 udskiftninger, da en af vores defensive rotationer over centeren (Eva/Stærke Janne) ikke nåede til nettet.  
 
I 2. sæt er der knald på. Rise server en stime på 5 fra start, og Krogh fyrer mod midten af sættet en 7 points døds-svæve-serie af der går fra 15-6 til 22-7. Denne serie fik det til at se ud som om vores Mikasaer var ½ fyldt med helium og kviksølv og AVK’s modtagere var lavet af papmache og glidecreme. Vi kan allerede tidligt i sættet se at vi må skynde os, hvis vi vil have lidt rotation på bænken. Derfor laver vi vores dobbeltudskiftning ved 11-4, og runder den af ved 23-7. Krogh sprudler i det defensive, så det er en fryd, men hun er også meget opsat på at vise liberoen (der jo i dag leger hæver på deltid), at hun dur til andet end at snaske og smadre 1. tempo over midten. 
 
I 3. sæt får AVK lov til at spille lidt mere. Vi er bagud til 10-14 men spænder hjelmen og snupper en sejr på i alt 25-22 med lidt dobbeltudskiftning undervejs. 
 
På trods af de mange udskiftninger, og det store ansvar til flere bænk-spillere, laver vi en indsats med et ret højt bundniveau. Hverken vi eller AVK har noget at spille for, så vi vælger at sætte fokus på at holde et højt servepres, som jo er noget af det man som individuel spiller selv er ansvarlig for. Det går perfekt på nær en periode i 3. sæt, hvor at der sniger sig lidt fejl ind. 
 
Vores hæverspil er klart påvirket af at Sara og Janne spiller, men der er stadigt værdifuld kvalitet i vores spil. Det defensive og særligt modtagningen er i en høj klasse, når man tillader at spille uden libero og flere nye modtagere. Faktisk lader svingdøren til bænken ikke til at påvirke spillet, og med 14 udskiftninger på 3 sæt på under 53 minutter, må man sige at der har været god mulighed for forvirring ellers. 
 
Naturligvis bliver vi ikke presset så meget af AVK, og spiller derfor godt. Men vi kunne omvendt også have lallet os i søvn. Ved netop at sætte krav til os selv holder vi motivationen, og succesen kommer derfor til at have reel værdi. 
 
Flot spillet af særligt Rise, der fik 100% på kanten (og den spiller som SKULLE have succes af satsningen, for at vi kunne få værdi af opgøret). Hun er med denne indsats er klar til at byde sig endnu mere ind til forårets kval, som jo netop var meningen med oplægget og fokus for kampen. Hendes rolle kan blive central i få bolde i de tætte opgør, og det var smukt at nyde holdets opbakning til hende.  
 
Vi glæder os til at spille imod DHG, Rosenlund, ASV (HÆVN!), Randers og Næstved som med et nederlag hjemme imod Brøndby lader sig overhale af HVK og derfor nu er i VORES HULE HÅND! 
 
Julen varer lige til påske, og omkring der regner vi med at have givet jer og de nye bag(h)jul igen! 
 
SMADR!

Her hvad nørrebro avisen skrev: icon USG-AVK 3-0 11 Dec 2005.pdf (222.76 KB)  

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!