KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.

Medlemmer online:
elisabetta
D2: Valkyrieslag i Hillerødgade PDF Udskriv E-mail
02. Marts 2008
Tilføjet af Tina H. Hansen

Denne blæsende, overskyede morgen satte D2 beslutsomt kursen mod Hillerødgade, for at kæmpe mod vore nærmeste rivaler i slaget om den attråværdige DSD-trone.

 

Ni valkyrier iklædte sig de berømte og berygtede sort-orange krigsdragter, hvorefter de med hærfører Tue på sidelinjen påbegyndte opvarmningsfasen. På dette tidspunkt så valkyrierne ikke specielt farlige ud, men dette var naturligvis blot for at narre de intetanende modstandere fra Grønd.Ev.2.

 

Klokken 10, sharp, fløjtede den hvidklædte dommer slaget i gang, hvorefter valkyrie-Katja med stor beslutsomhed dunkede bolden ned i sin fod, løb efter bolden, samlede den op, stillede sig bag baglinjen, og servede – alt sammen naturligvis indenfor de 8 sekunder, som man har til at serve i. Modstanderne blev så perplekse over denne fantastisk kompliceret udførte serv, at valkyrierne vandt det første point uden de helt store sværdslag. Muligvis var det også denne første, altoverskyggende serv der gjorde, at Grønd.Ev.2 slet ikke kunne få deres angrebsspil til at køre. De modtog serverne pænt, men på et eller andet tidspunkt mellem hævning og smash gik det galt på deres side af nettet. Samtidig havde de store problemer med at få deres forsvarsspil til at køre, og 14 minutter senere var 1.tredjedel af slaget afgjort til valkyriernes fordel med cifrene 25-10.

 

I 2.sæt vågnede Grønd.Ev.2 dog mere op til dåd. Især deres angreb havde noget nemmere ved at finde vej ned på valkyriernes side af nettet, selv om hærfører Tue med stor autoritet i stemmen meddelte, at blokaderne skulle lukkes til. På et eller andet tidspunkt besluttede valkyrierne sig så for at forsøge at gøre, som hærføreren sagde – og dette var bestemt en vigtig faktor i kampen om først at nå op på 25 points. Samtidig fik valkyrie-Therese fordelt hævningerne flittigt til alle angrebsspillere, hvilket gav Grønd.Ev.2s forsvar mindre at arbejde med. At Grønd.Ev.2s hæver samtidig med stor beslutsomhed begyndte at hæve forudsigeligt, gjorde det kun nemmere for valkyriernes blokadespillere at holde bolden på Grønd.Ev.2s side af nettet. Grønd.Ev.2. måtte se deres forspring skrumpe ind, og derefter blev de passeret af valkyrierne, der med stor tilfredshed kunne se modstanderne besejret med cifrene 25-20.

 

I 3.sæt blev valkyrie-Sandra sat ind på komplementærpladsen efter at have spillet center i lidt over et sæt. Dette slog hende dog ikke ud af kurs – hun muntrede sig bl.a. med at lave frygtindgydende blokader i selskab med hhv. valkyrie-Jane og valkyrie-Tina. Grønd.Ev.2 så mildest talt rystede ud, da de flere gange i rap havde banket en smash lige ind i blokademuren. Grønd.Ev.2 forsøgte at følge valkyrierne på vej, men der var ikke noget at gøre. Ved 18 points måtte de give slip, og valkyrierne kunne danse sejrsdans ovenpå deres 3-0 sejr over rivalerne fra Grønd.Ev.2.

 

Flere valkyrier stod på spil til at vinde æren for dagens detalje. Valkyrie-Katja var således en stærk kandidat med hendes yderst avancerede serv i 1.sæt. Dog gik titlen til valkyrie-Mia for hendes yderst professionelt udførte forspændingsfingerslag, da hun lynsnart indså, at hun ikke havde mulighed for at slå en regulær backspike på hævningen.

 

Derudover var der den ikke mindre ærefulde titel som kampens spiller, hvor intet mindre end fem valkyrier var med på listen over mulige vindere: Valkyrie-Lisbeth for hendes fantastiske liberospil, hvor hun med hård hånd styrede forsvaret i bagkæden. Valkyrie-Cille for hendes flotte angrebsspil og glimrende forsvarsspil. Valkyrie-Sandra for hendes frygtindgydende blokadespil, hendes enhåndsredninger og hendes ”jeg står på jorden, men slår alligevel stejlt”-smash oppe ved nettet. Valkyrie-Therese for hendes fremragende måde at fordele hævningerne, så Grønd.Ev.2s forsvar ikke fik et ben til jorden. Æren gik dog til Valkyrie-Tina for hendes fantastiske angreb, farlige blokader og generelt bedre spil, end hun havde vist længe.

 

Tak til de tilskuere, der var mødt op fra D1, D3 og H3, samt ikke mindst til valkyrie-Cilles mor, som var mødt op for at se valkyrierne spille, samt medbringe frugt og kiks til de sultne valkyrier og deres hærfører efter slaget om DSD-tronen.

Top!
Top!