KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
H2. Kamp mod Rosenlund. PDF Udskriv E-mail
02. Marts 2008
Skrevet af Anders Gnistrup
En meget vigtig kamp mod Rosenlund. Inden kampen havde undertegnede studeret stillingen og Rosenlund var så absolut ikke en frygtelig modstander. De lå nummer 7 og sidst vi spillede mod dem tævede vi dem ret så effiktivt, Det kunne hverken de eller vi åbenbart huske.

Optakten. 

Først havde vores svensker (Martin) taget fejl af mødestedet og mødte op i Hillerødgade hallen. Christian H. blev kaldt på arbejde og derudover var der et par spillere der klagede over "ondt i hovedet". Alt i alt en rigtig skidt start.

 
1 Sæt.

Vi startede rigtig godt med at vinde første point på omkring 10 sec. med et brag af et slag fra Nikolai. Herefter gik det lidt i ged og pluslig stod den 12-7 til Rosenlund. Den føring holdt de helt til sidst og vi tabte sættet.
 

2 sæt.

Gik noget bedre og vi holdt fokus og tog sættet sikkert 25-17 (vist nok)

3 sæt.

Det gik galt igen og vi tabte sættet. Der blev lavet mange tåbelige fejl og alt for mange bolde blev slået direkte i nettet.

4 sæt

Det her sæt startede som en gentagelse af 3 sæt. I slutningen af sættet begyndte der at ske noget og efter at have været bagud 24-21 tog vi sættet 26-24. Rigtig godt kommet igen.

5  sæt.

Startede fint men af en eller anden grund valgte vi at tabe sættet 15-13 efter at have været foran 12-8.

Set herfra var præstationen simpelthen ikke god nok fra vores side. Der manglede skarphed, fokus og vilje. Kort sagt ikke en kamp der skal gentages. Vi fik dig et meget vigtigt point. Det kan vise sig at være et meget vigtigt et.
Sidst opdateret 02. Marts 2008
Top!
Top!