KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
H3: Klø til Grøndal. PDF Udskriv E-mail
03. Marts 2008
Tilføjet af Christina Rydahl Lundin

Et topmotiveret h3 hold fik hurtigt pillet humøret fra Grøndal, hvorefter der var klasseforskel mellem de 2 hold. H3 ligner et hold som helt klar til oprykning!

Første sæt. Katja, vikartræner for Stunna og Chrier, havde til opvarmning set, at kun 3 af Grøndals spillere så farlige ud (ja, mht. deres smash) og at der meget sjældent blev hævet 6’ere. Så vores blokadespil, og specielt Mortens og Martins på centerpladsen, blev rettet ind.

Vi startede med serven og tog straks teten. Munthe og Janus på kanten, Kasper som hæver, Hygge libero, Bo på diagonal og med Martin og Morten på center-pladsen. Det var ikke altid helt efter bogen i starten, men til gengæld var alle gode til at dække af og redde andres småfejl. Kanterne kom godt i gang og der blev slået på alle bolde, mens modtagningerne sjældent lå til centerangreb. Vi havde ikke et eneste. Hurtige reaktioner, gode hævninger og stabilt forsvar, især blokader mod deres hårdtslående 8’er, og så var det sæt overstået 25-12 på under 15 min.   

Andet sæt fortsatte på samme facon. Peter afløste Janus på kanten. Munthe slog til søren og fik udover kraft også placeret sine slag eminent ned af siderne til tider, et sted som Grøndal ikke gad dække. Kan vidst godt allerede her afsløre at han blev kampens spiller (WUHAA). Der var nu også andre på banen. Bo var sikker og virkelig skarp på 60, og scorede flere point derfra. Hygge var stabil og fokuseret som altid. Og så kom centerangrebene i gang for både Morten og Martin. Grøndal lignede et slagent hold, lavede flere fejl og diskutere indbyrdes. Men, men, men, ved stillingen 23-9 tog deres mest erfarne spiller sagen i egen hånd med sin patenterede svæveserv fra 1964. Et overrasket KSV hold skulle nu til at koncentrere sig i modtagninger og 6’eren (munthe) vågne op på 30’angrebet. Det lod sig ikke lige gøre. Janus kom ind i stedet. Grøndal lugtede blod, men det var selvfølgelig for sent. Ved stillingen 19-24 smashede Peter en af sine hårde bolde på siden af deres blokade og bolden gik ud. Det blev aldrig rigtig spændende.   3. sæt var rent spil til et net (haha). Janus og Munthe byttede igen. Grøndal blev kastet rundt i forsvaret, kun for indimellem at spille en bold over, som h3 så kunne rulle et nyt angreb ud med. Ros til Kasper som holdt koncentrationen i hævningerne til Munthe  (ja og de andre). Når endelig Grøndal fik sat et godt angreb ind stod alle godt, specielt Morten og Martin på centerblokaden og Peter ved deres 8'er. Jeg vil stoppe rosen af holdet (og mig selv især) og bare tilføje at det ikke altid er let at spille godt, når modstanderne spiller dårligt.  25-5 i 3. sæt. Godt gået.

Tak for støtten til tilskuerne fra d1 og til Katja for god træner-hjælp.

Munthe

Sidst opdateret 03. Marts 2008
Top!
Top!