KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
D2: Skæbnekamp mod KV61 PDF Udskriv E-mail
04. Marts 2008
Skrevet af Mette Christiansen

Om det var fordi kampen mandag aften mod KV61 potentielt kunne sende D2 endeligt til tops i danmarksserien skal være uvist, men i hvert fald formåede vi for første gang i umindelige tider at være fuldtallige til kamp – og endda med begge trænere på sidelinien, så der var ingen undskyldninger for ikke at præstere optimalt.

 

Smashopvarmningen gik som så mange andre gange i løbet af denne sæson mindst lige så godt for modstanderne som for os, men en ting er jo opvarmning - noget helt andet er kamp

 

Det måtte pigerne fra KV61 sande ret hurtigt i 1. sæt, hvor de på det nærmeste blev blæst ud af banen – så bange blev de (eller i hvert fald deres træner) at første time-out blev taget allerede ved stillingen 3-0. Det hjalp dog ikke så meget, og da Tina lidt senere tog en servestime fra 10-3 til 15-3 var det sæt stort set afgjort. Der var styr på sagerne både i forsvar, angreb og blok og samtidig gjorde et hav af fejl på KV61s side det ret nemt for os. Sættet endte 25-9.

 

Til 2. sæt blev der skiftet en del ud, men koncentrationen holdt og vi kørte videre med efter samme koncept (blot var det i dette sæt Jane der stod for serveserien fra stillingen 5-3 til 14-3) – sættet blev taget hjem 25-10.

 

Så syntes vi nok at den kamp var afgjort, men som mange gange tidligere i løbet af denne sæson måtte vi indse, at kampen altså ikke er vundet før man HAR vundet 3 sæt. Vi startede egentlig meget godt og kom foran – på et tidspunkt var vi oppe at føre med 5, men bliver indhentet ved stillingen 18-18. KV61 havde fået mere gang i deres spil og var begyndt at tro på at de kunne være med i kampen. Og da de tog en servestime til 18-23, så var det altså lidt op ad bakke og vi tabte sættet 23-25.

 

Men, vi kunne hurtigt blive enige om at det skulle være løgn og gik på banen til 4. sæt meget opsatte på ikke at skabe mere unødig spænding om kampens udfald. Midt i sættet måtte Sandra desværre udgå med en forstuvet ankel, men heldigvis kunne Tina komme ind og afslutte sættet uden problemer. Vi vandt 25-17 og kunne tage på landet velvidende at 1. pladsen og dermed oprykningen til 2. division var en realitet J

 

Detalje-elefanten gik til Jane for super-serveserien i 2. sæt, mens Mette, som kampens spiller fik Tukanen. 

Top!
Top!