KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 58 gæster online.
D1: Dame1 tog endnu et landshold PDF Udskriv E-mail
14. September 2005
Skrevet af Martin Olafsen
Tirsdag 13/9 lykkedes det dame 1 at slå U19 landsholdet 3-1. Kampen blev overværet af en ca. 15 trofaste fans der var kommet for at få GOD volley serveret... Og det fik de!

Fra starten af så det ud til at kampen ville blive som forventet. U19 stod sindsygt godt i forsvaret og begge hold havde svært ved at afgøre boldene.

I det hele taget måtte USG satse meget på serv og blok og tålmodighed i transitionen for at skrabe point hjem. Men netop denne taktik og følgende kodeord skabte drabeligt god volleyball:

Opmærksomhed på modstanderen og os selv.

Offensiv Hensigt med vores boldberøringer.

Selvstændigt Ansvar på banen. 

1 sæt blev desværre tabt tæt; dog på basis af kvalitet fra begges holds sider. USG manglede lige at justere i modtagningen overfor de hårdt satsende springere og springsvævere, som der blev disket op med fra den anden side. Samtidigt havde U19 stor styrke på kanten og vores blok kunne ikke helt matche deres slag; bla. på grund af for meget touch-out og mindre huller mellem pos. 2/3.

Det stod dog klart at U19 havde mindre at byde med over midten i forhold til os. Dette skabte den fornødne ro til at få sat et godt blok/forsvar op. Særligt vores frie blokadespillere havde stor fokus på spanden og da vores blokadespil lagde op til at der kun var frie slagretninger mod vores libero Jannepigen fik vi mange bolde i spil og konverteret til point.

Samtidigt fik vi sporet os ind på flere punkter på banen i egen serv. Ved at serve varieret med både effekt og taktiske kort/lang kunne vi flytte tilstrækkeligt rundt med U19's modtagningsspillere til at fremprovokere mange direkte esser og popcorn. Dog skal en stor ros lyde til deres libero der spillede intet mindre end fantastisk; særligt i modtagningen. Så hende forsøgte vi naturligivs at undgå!

Så efter recepten om variation i angrebet og varieret servepress fik USG hevet de næste 3 sæt hjem, uden at vi på nogen måde fik sparet bænken. Alle fik succes på banen (og stort set same mængde spilletid)til samlet stor gavn for holdet. Vi skal ikke glemme at U19 bare dagen før spillede stort set op med sølvvinderne fra Holte. Dette var for mig at se uden at spare spillere eller undlade at holde bænken varm i nogle af kampene; bortset fra deres 1. hæver der restituerede med en mindre fiber i låret fra Holte kampen.

Cifrene kan jeg ikke huske men det bølgede frem og tilbage på baggrund af de gode server og solide forsvar fra begges sider der gav svære sideout betingelser.

Eneste ærgelse var at U19's (efter min mening) bedste kant og anfører Maria Pilgård vred om i en blokade-duel med Stærke Janne (dog uden at der var tale om overtrådt fra os, da begge spillere landede på stregen). Vi håber meget at hun kommer sig hurtigt da hun kan være svær at erstatte under NEVZA i Norge!

Held og lykke til U19!

Godt Gået USG!

_______________

Vi har nu på lige over 2 måneder slået 3 landshold. Først det grønlandske, i sidste uge U17 og i denne uge U19... Så vi ser frem til om ikke snart de danske senior damer kommer på besøg eller vil invitere os til Brøndby...? :-)

Holdet har gennemgået en hård udvælgelse der allerede startede i maj. Vi har trænet forholdsvist intensivt fysisk i optakten og holdt fokus på at erhverve os den teknik der skal til for at kunne udvikle os videre. I slutningen af august har vi optimeret taktisk på holdets spilforståelse, angrebsmuligheder, defensive valg, bevidste server og flydende organisation og står nu med 1½ uge til sæsonstarten uden at mangle andet end at erkende at vi stadigt kan blive bedre og at også vores modstandere er gode!

Vi er muligivs det hold i København der har forberedt os bedst (og længst!) til sæsonnen og det er med stor glæde og spænding at den snart begynder!

Vi står med 13 spillere hvoraf flere kan bruges på alsidige positioner og andre mere målrettet. Vores taktiske potentiale er veludrustet og solidt, organsiation på plads og vi står med den følelse af at vi kan stille op og skifte ud alt efter dagsform og modstanders kvaliteter UDEN at vi behøver at blive usikre på opgaven og hinanden.

Vi er KLAR!

Martin Olafsen / Coach USG

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!