KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 57 gæster online.
Skal vi være bekymrede for at vores helbred eller negle…… (H1 mødte PVC 9. marts) PDF Udskriv E-mail
25. Marts 2008
Tilføjet af Teis G. Corneliussen

På H1 har vi længe sørget for, at der i hvert fald var mindst en læge på holdet. Som udøvere af en ikke-kontaktsport og med Captain Boe som vores metroseksuelle superstjerne har det altid været rart at vide - at skulle man flække en nejl eller skulle frisuren blive skudt i sænk, så var der hjælp at hente fra tætteste hold.

 

Efter et år hvor vor Doc var i Sverige og hente ny viden - og troede vi lære Svensken lidt om hvordan kroppen er skruet sammen - har han i år været vores Læge.

 

Vi har dog været skånet for seriøse skader – Selvfølgelig har Martens og Skibelund været meget fraværende på grund af smerter i deres aldrende kroppe, men da det ikke er noget nyt så har vi ikke haft meget at bekymre os om – Og vi har jo haft Doc til at indgyde os mod og berolige vores sarte nerver.

 

Men nu viser det sig at Doc, eller skulle jeg skrive DOH, har spillet med fordækte kort og det gør jo at vi pludselig må stille os mere tvivlende på om han var i Sverige for at arbejde som læge eller for at dyrke sin virkelige lidenskab – SNUS.

 

Vi var nemlig flere der tog vores nufundne hovedbeklædning af i beundring i torsdags – dog ikke Magius for The Buff ændre form men den forbliver altid på hovedet – da Doc efter kun 10 dage var tilbage efter en fiberskade. Men i og med han er the Doc gik vi jo stærkt ud fra at han vidste hvad han gjorde.

 

Det skulle det vise sig at han ikke helt gjorde, så ved stillingen 20-19 i 3. sæt mod PVC måtte han lidt brødbetynget som running spiker indrømme over for Coach at den nok var sprunget op igen.

 

Med ryggen mod muren – vi må jo helst ikke tabe nogle sæt, hvis vi skal bevare vores chance for at rykke op – og med visheden om at vi gennem hele sæsonen har haft en snuselskende Doc på vores hold i stedet for en snusfornuftig doktor var usikkerheden til at spore….

 

Forinden havde gået to sæt hvor vi relativt nemt havde udspillet PVC der som noget nyt havde en rotation med to mand under 175 ved nettet samtidig. Jo jo psykologisk krigsførelse er en aktiv del af 2. divisionsvolley.

 

Men som modtræk stillede magius op iført The Buff and called there bluff så de 2 sæt var forløbet uden nogen nævneværdig spænding for det ganske talrige publikum underholdningspotentialet i kampen taget i betragtning.

 

Men de vidste måske noget vi ikke gjorde for ved stillingen 20-19 i 3. var det sku lidt for spændende. Heldigvis strammede vi vores metroseksuelle baller og sejr blev kørt i hus 3-0

 

Derudover er der vel ikke grund til at skrive andet end at der nu er 9 The Buffs på H1, at The Buff giver dig uanede kræfter – bl.a. har jeg tilsyneladende helt uden grund skiftet 4 dæk til vinterdæk i forventning om at der kom en snestorm uden lige i påsken, men på baggrund af de utallige gange man har stået i ryparken i regnvejr, hvor der var lovet sne burde jeg nok have vidst bedre end at tro på DMI.

 

The Buff gjorde dog at det ikke tog mere end 12 minutter og samtidig nåede jeg at følge ind til flere gamle damer over vejen.

/

Teis

 

 

Sidst opdateret 26. Marts 2008
Top!
Top!