KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 29 gæster online.
D1: Sikker sejr efter oprykning PDF Udskriv E-mail
01. April 2008
Tilføjet af Martens
Fredag aften sikrede D1 sig oprykning til elitedivisionen uden at være i nærheden af en bold. Det skete, da DHG slog vores nærmeste forfølgere fra Ikast med 3-0. Frygten kunne selvfølgelig være, at pigerne ville slække på motivationen til søndagens kamp mod rækkens nr. 4 fra Aabyhøj, da resultatet ikke længere havde betydning.

Det hele startede i rent kaos, da Korsgadehallen blev  brugt til helt andre fomål end volleyball, og det stod hurtigt klart, at sådan ville det  være resten af søndagen. Efter at have kimet ca. 132 haller ned i hovedstadsområdet for at finde en ledig hal, fandt vi et hul i det mest oplagte alternativ - Hillerødgadehallen. Der var ingen telefon-dame eller gode alternativer, men Gølle steg på cyklen og undersøgte sagen.

Da hallen blot var optaget af noget så ligegyldigt som lidt basketball, måtte Gølle puste sig op og smide 40 svedende ungersvende ud af hallen, så vi kunne få spillet vores kamp. Da vi andre ankom til hallen var nettet allerede sat op, og de 'stakkels' basket-fyre var krøllet sammen ude på vejen.

Det var lidt held i uheld, for dommerne til kampen kom halsende efter et andet arrangement i Lyngby og havde næppe nået det til norm-tiden, hvis ikke vi havde skubbet kampstart en smule som resultat af hal-flytteriet. Det samme kan nok siges om halvdelen af mandskabet fra Aabyhøj, der havde haft en lang tur med uheld og kø på motorvejen.

Med ca. 30 minutters forsinkelse kunne vi dog fløjte kampen i gang, og der var ingen grund til at frygte, at pigerne fra KSV ville tage let på opgaven pga. en sikret oprykning. KSV'erne sad stort set på modstanderne fra start til slut, og det blev en gentagelse af efterårs-sæsonens stensikre 3-0 sejr (25-15, 25-20, 25-21). Flere spillede en rigtig god kamp og markerede, at oprykningen ikke var et tilfælde. Maria vandt æren som kampens spiller tæt forfulgt af Janne, der fik comeback som libero i kampen, da der var afbud fra Chrissie.

I øvrigt bød søndagen på endnu et nederlag til Ikast, der måtte se sig slået med 3-2 af Randers. Dermed er der hele 6 points margen, inden vi tager til Århus i næste uge og spiller den sidste kamp mod rækkens bundprop - Århus 1900.

Sidst opdateret 07. April 2008
Top!
Top!