KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 23 gæster online.
H1 - Holte. Hvem mon stjal referatet? PDF Udskriv E-mail
01. April 2008
Tilføjet af Captain Boe

Hvordan gik det til, at H1 drog til Holte for at spille i en så traditionsrig hal fyldt med trofæer og volleyoplevelser, og at ingen nogensinde derefter hørte hvordan det gik vores buffede ungersvende?

4 ting kunne være sket:

1. Da Ea vaskede mit tøj havde jeg glemt at tage referatet ud af lommen.

2. Kaptajnen er en døsig sjuft.

3.  Min hund spiste referatet.

4.  Vi fik klø, hvorefter kampen blev gjort unævnelig.

Hvilken af de 4 muligheder der er korrekt, må forblive gætværk, og tiden er nu blevet moden til at fortælle verden hvordan det gik H1’s ungersvende i Holtehallen:

Et lettere amputeret KSV hold drog af sted en gudsforladt tirsdag aften, for at opfylde vores skæbne som Danmarks 3. bedste hold i 2. division øst… Da vi ankom, rendte en masse tøser rundt i hallen og slog ”fly”. Dette gjorde naturligvis de ellers lystige herre spillere særdeles deprimerede. Der er nemlig kun en ting der er mere deprimerende end at se en pige slå en fly, og det er at se en mand slå en fly… Dette videnskabeligt efterviste teorem, blev også bevist i praksis til en træning da Kåre ”min ryg kan ikke bære en pose med jod, men til gengæld er der både creme og flødeskum i mine lagkager” Wenzel valgte at sende sine medspillere i tranceagtig desperation og opgivenhed ved netop at melde en fly, til den vikarierende hæver Christina Söderlind. Sidstnævnte brillerede ved at træde til efter vores to ”hvis jeg bare kigger på et flyveslag, går min ryg/skulder/tyndtarm i baglås”-hævere valgte at stemple ud.

Nåh, tilbage til Holtehallen. Vores modstandere valgte at stille med en gennemsnitsalder i nærheden af de tidligere omtalte gæve Gladsaxe kæmper der forsvarede Kongeriget i Slaget ved redden. Dette forhindrede dem dog ikke i at have meget tyngde i punktet når de lobbede, og voksende marginalhøjde i deres slag. Til gengæld spillede vi som altid med lækkert hår…

Hukommelsen levner ikke meget overblik over kampens egentlige udfald. 1. Sæt stiller vi med Magius i en (i denne sæson) uvant position som modtagningsspiller. Sammen med en velspillende Jesper ”Smeden” Nielsen som libero fik vi dog løst denne lidt uvante situation glimrende. Vores side-out kører stabilt, og da Holtes angrebspres ikke var voldsomt fik vi scoret tilstrækkeligt i transition til at hive sættet hjem uden besvær: 25-17

2. sæt fortsætter på samme måde bortset fra at vi pludselig begynder at forvalte vores transitionschancer helt ad helvede til!  Minderne om Kåres ”fly” må have meldt sig på banen, for pludselig begynder vi at smide vores gratis-bolde væk, og når de endelig kommer op, laver vi slagfejl. Det betyder at vi kun er foran med 23-20 i Holtes side out. Den vinder de, og et par middelgode modtagninger resulterer i 2 slagfejl, og pludselig står det 23-23. Da vores oprykningschance afhænger forfærdelig meget af vores sætscore, begyndte angstens sved pludselig at melde sig og de ellers så nydelige frisurer måtte bukker under for presset: Time out! Vi holder gudskelov side out og server ved 24-23! Her vælger Mikkel at lave af en sine trademark blocks: ud af banen… Men ”The Buff velsigne dommeren” der vælger at dømme den inde, og sikrer dermed KSV et alt, alt for spændende 2. sæt

I 3. sæt kommer de obligatoriske udskiftningerne som hører sig til. Silas kommer bla. ind for Magius og gør en rigtig god figur, især i angreb. Vi starter vist nok sættet med at skabe et pænt hul grundlagt af vores, alt for sjældent udførte, gode bloks. Og da vores modtagning stadig er rimelig stabil, formår vi at udbygge hullet stille og roligt igennem sættet. Ved en meget komfortabel føring kommer Magius ind i stedet for Kaptajnen, naturligvis til tilskuernes store utilfredshed! Højst overraskende fortsættes det gode spil dog… Måske endda endnu bedre end før, og resultattavlen viser pludselig ca. 22-7. Her træffes så den enestående beslutning at sætte David ind som komplementær hvilket hurtigt bærer frugt og bringer os på 22-11. Her stoppes så fadæsespillet, og vi vinder 3. sæt overbevisende med 25-12.

Alt i alt en kamp hvor vi misbruger utilgiveligt mange transitionschancer, men holder side-out godt nok til at vinde uden alt for mange problemer. Vi tager 2 point, og +3 i sæt, hvilket dags dato viser sig at være utrolig vigtigt!

Med vores seneste sejre, og KV61s nederlag til Lyngby, ligger vi pludselig á point med KV på den eneste oprykningsplads til 1. Division. Vi har dog på enestående vis en bedre sætscore! Dette betyder at med en sejr over Gentofte på søndag den 6 april, kl 13:30 i Ryparken, får KSV et herre hold i 1. Division (hvilket vist efterhånden er et ganske betydeligt antal år siden)! Mød derfor talstærkt op, og hjælp os med ikke at være det (næsten) eneste hold der ikke kan prale med oprykning til sæsonafslutningsfesten. Vi vil så gerne være seje……..

Top!
Top!