KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
Guldsæson til KSV PDF Udskriv E-mail
08. April 2008
Skrevet af Bestyrelsen
Seks ud af syv mulige hold spiller efter sommerferien i en højere række end de er vant til, hele fem af dem med guld om halsen. Det blev til ikke mindre end fire 1. pladser i hhv. DSD, HS1N, HS2N og Mix2 og en sejr i den landsdækkende pokalturning DVBF Cup. 

Efter en fremragende sæson, med en førende position gennem store dele sæsonen, er klubbens 1. damer endnu engang tilbage i danmarks højeste række, elitedivisionen. Mere nervepirrende har sæsonen dog været for klubben 1. herrer, som efter næsten dødt løb i toppen af 2. division øst, i sæsonens sidste kamp, sikrede sig den stærkt efterspurgte oprykningsplads til 1. division samt retten til at rejse Danmark tyndt næste sæson. Holdet kan ligeledes tilskrives året DVBF Cup, der blev spillet i Odense d. 19 januar i år, overværet af en bus fuld af heppende tilskuere som var taget med over bæltet i dagens anledning.

For klubbens 2. hold har det ligeledes været en sæson med stor succes, hvor klubbens 2. damer for andet år i træk rykker en række op, klar vinder af Danmarksserien med kun 2 nedlag; næsten ligeså overbevisende som sidste år, hvor holdet var ubesejret. Mon ikke de må til at vende sig til at møde væsentlig mere modstand fremover i 2. division. Knapt så nemt gik det for klubbens 2. herrer, som først sikrede sig den meget ønskede oprykning til Danmarksserien i holdets sidste kamp.

I sæsonens allersidste kamp, søndag aften d. 6. april, vandt 3. herrerne en afgørende sejr og dermed 1. pladsen, guldmedaljer og oprykningen til Serie 1 for en Kedelhal fyldt med KSV tilskuere, som blev godt underholdt af hvad der beskrives som ”måske ikke en af sæsonens mest velspillede kampe, men absolut en af de mest underholdende”. En ”krammebagger” er nok et begreb der kommer til at give genlyd i årene fremover, så er det op til den observante læser at gætte sig til hvordan et sådanne grundslag udføres.

Også i mix-rækken blev det til flotte resultater, hvor Mix2 suverænt vandt deres række ubesejret med kun et afgivet sæt og dermed atter kan indtage en plads i Mix1 rækken i den kommende sæson.

Alt i alt en fantastisk sæson for KSV!

 

 

Slutresultater:

D1: Nr. 2 i 1. Division (tabt 3 kampe i løbet af sæsonen)

H1: Nr. 2 i 2. Division Øst + DVBF Cup mestre

D2: Nr. 1 i Danmarksserien (tabt 2 kampe)

H2: Nr. 1 i HS1N

D3: Nr. 5 el. 6 i DS1N

H3: Nr. 1 i HS2N

Mix1: Nr. 4 el. 5 i Mix1

Mix2: Nr. 1 i Mix2 (ubesejret, afgivet ét sæt)

Sidst opdateret 13. April 2008
Top!
Top!