KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
Thi kendes for ret! PDF Udskriv E-mail
08. April 2008
Tilføjet af Frederik Bomber Bai
"Frederik Bai" udbrød højesteretsdommeren og således måtte der jo være flere gerningsmænd!

Peter Tanev havde endnu engang ret; vejret var forunderligt! Godt, men stadig ikke forårsvejr. Fuglene kvidrede dog og grønsværen så indbydende ud. Ærgeligt at man ikke spiller fodbold, tænkte KSV´s fremmødte 1.hold.

 

Fuglekvidren blev skingert afbrudt af bornholmske gloser og stanken af harpiks var umiskendelig. Der måtte være et håndbold hold i nærheden bestående af krøllebølle og hans kompagnoner. Og ganske rigtigt; ud af morgentågens dis, der så småt lettede, dukkede op til flere bornholmske håndbold hold frem. ”Vi skal spille her og det skal være nu!” blev der sagt på hvad jeg formoder er østbornholmsk. En forundren og let uro bredte sig hos KSV´erne...skulle flokken bisse eller opføre sig velopdragent?? En udsending blev beordret på halmandens kontor, Kunne det passe? Skulle vores sidste og måske en af de vigtigste kampe virkeligt blive udskudt pga. Krøllebølle og hans slæng, der skulle kaste rundt med en fedtet kokosnød??

 

Rygterne svirrede i luften; var der tale om en dobbeltbookning eller havde bornholmske tropper lanceret en offensiv, der bare tilfældigt startede i Ryparken, men senere ville brede sig til resten af Danmark og Mordor? Bevæbnede med sild og dåsemakrel som russerne havde efterladt virkede de ihvertfald meget truende.

 

Vores trofaste udsending kom retur efter sit lange ridt over Ryparken til halmandens fæstning: Hvad havde han mon af nyt?

 

Svaret faldt prompte, da han havde fået mad og drikke; ” Der er sket en dobbeltbookning, vi er nødsaget til at finde en ny hal,hvis vi skal spille idag!!” Lettelsen i KSV gruppen var ikke til at tage fejl af; ingen krøllebøller til os, men derimod en ny hal.

 

Nu var rådne dyr go.....dyre godter rå.....gode råd dyre. Hans Pilgaard blev ringet op, da han jo har livlinierne. Tøset, som han er, lød han meget som Ea, men vi havde travlt og spekulerede ikke mere over det. Tlf.nr skiftede hurtigt hånd og der blev ringet som sindsygt. TDC takker iøvrigt for søndagens trafik; ikke siden X faktor finalen har de tjent så meget på et par timer.

 

Imellemtiden var vores modstander Gentofte så småt mødt op. De så hungrende ud! Hungrende efter sejr, lækkert hår, fjas og lidt sul på kroppen.

 

En af vores livlinier gav pote; Hillerødgade-fortet!! I trav (sort folkevogn = galop) gik det på tværs af byen. Kampen skulle kæmpes på hele Københavns slagmark: Nørrebro!

 

Kåre ”lorte-ryg” Wenzel fik på imponerende vis sendt røgsignaler ud, så hjemmesiden og diverse mailbokse var opdaterede. Scenen var sat....

 

Opvarmningen blev kort, men fokuseret. Dommere, sekretærer, publikum og ikke mindst spillere var klar: Lad os komme igang!

 

 

 

BANG, BANG, RETUR-BANG og BANG. Vi vandt 3-1.

 

1.BANG: Vi spillede rigtig, rigtig god volley og teenagerne på den anden side var reduceret til statister, som dem man ser på film, der sidder i baggrunden på en restaurant og ser ud som om de taler og hygger sig. Det gør de ikke!!!!

 

2.BANG: Igen spiller vi stabilt og Gentoftes tynde arme er intet match for vores kaskader af hårde slag. Et mirakel at ingen af teenagerne gik derfra med en brækket arm eller to!

 

3.RETUR-BANG: Baaaaaaahhhhhh.....Igen slår vi usandsynligt hårdt, men denne gang direkte ud af banen og når vores modtagning åbenbart holdt siesta og vores blokader var ligeså åbne som Paris Hilton´s skræv.....tjaaa...så er det svært.

 

4.BANG: Vi viser hvorfor vi er berettigede til oprykning. Ingen siesta, ingen hjerneblødninger, bare god volley. Sådan!

 

Der blev danset og danset og danset og danset med diiiiig....hvorfor løb du dog din vej....øhm...sorry, sidespor!

 

Vi tog på landet og blev hyldet af de fremmødte fans og champagner-propperne sprang, vi var nøgne, shampooen blev rundhåndet delt med resten af holdet, (Boe tabte vist sæben igen...) og bornholmerne var lykkeligt glemt. Åh, hvilken forunderlig søndag.....

 

Man of the match blevet næsten vundet af David. Men på den anden side kan han ikke lægge 0,1 ton+  bag sine slag......sååå...måske næste gang, David. ”Frederik Bai er jo en præsentabel ung mand..” tænkte pebermøen, men tiden i Vestre skæmmede......

 

Bagsiden af medaljen (som vi ikke får, da Lyngby bliver nr.1) er så at vi skal til at stifte bekendtskab med diverse motorvejsrestauranter på de jyske motor- og landeveje næste år. Nogle der vil låne mit McDonalds guldkort??

 

Nå, men: KSV´s 1.herrer er i 1.division!!!! wuhuuuu

Top!
Top!