KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 18 gæster online.
D1 viste forskellen på top og bund PDF Udskriv E-mail
09. April 2008
Tilføjet af Martens

Efter en anelse kaos omkring mødetider og afgang lykkedes det os at få alle 7 spillere og træner proppet i bilerne i København, inden turen gik til Århus for at spille sæsonens sidste kamp. Modstanderne var Århus 1900, der endnu ikke havde vundet en eneste kamp i sæsonen, og forventningen var derfor også en sejr, selvom vi tog af sted med den smalleste trup i denne sæson. De 7 spillere var inklusiv libero, så der var ikke plads til skader eller andre uforudsete ting.

På færgen blev Mai-Brits mail diskuteret (den indeholdt et krav om, at holdet max måtte afgive 30 point i kampen i hendes eget fravær). Vi blev enige om, at det var da en målsætning, men hvis vi i alle 3 sæt kunne holde Århus under 15 point ville det også være acceptabelt.

 

Vi nåede til hallen nogenlunde efter planen, så vi kunne gøre os klar til kampstart. De første 3 bolde varede i ca. 10 minutter, og bolden passerede nettet ca. 60 gange pr. duel. Kampen bølgede frem og tilbage – først var vi bagud 1-0, siden fik vi kæmpet os tilbage og kom foran 2-1 og spændingen var helt i top. Vi fik dog tilkæmpet os overtaget og kunne hive sættet hjem med 21-11.

 

Inden 2. sæt blev vi enige om at holde tempoet fra sidste halvdel af 1. sæt, hvor Århus-holdet slet ikke kunne følge med. Vi kom fra start som lyn og torden og fik en føring på 13-2. Herefter kom kampens første krise, hvor Århus tilspillede sig 4 point på stribe…eller var det endda 5? Grebet blev igen strammet, og også 2. sæt blev vundet med 21-11. Hermed var der en lille mulighed for at opfylde kravene skitseret tidligere, og dermed var der klare mål for 3. sæt.

 

Der blev alligevel taget lidt let på opgaven i begyndelsen af sættet, men herefter fulgte en stime af servestimer, og til alles store jubel blev den sidste bold slået i jorden ved 25-7. Selvom Århus var bundhold, har jeg svært ved at finde alvorlige klagepunkter efter de 44 minutter og 29 point til den ’forkerte’ side af nettet. Godt gået tøser! Efter kampen var der et tæt opgør om kampens spiller, men mine hjerneceller er vist blevet fodret med vigtigere informationer siden. Mette, Line, Ea og Charlo var vist nok de 4 top-kandidater til ugens titel.

 

Efter kampen kan vi kigge tilbage på en sæson uden et eneste nederlag på udebane. En flot indsats af pigerne – specielt når man tænker på at transporten har budt på 6 lange ture til Jylland og en til Fyn. Vores fremragende evner på udebane skyldes måske det faktum, at vores hjemmebane også fungerer som en slags trænings-udebane, da vi mangler en træningstid på vores primære hjemmebane.

 

Vores nærmeste konkurrenter i oprykningskampen fra Ikast sluttede sæsonen af med 3 nederlag på stribe, så vi endte med en margen på hele 8 point – set i det lys ligner det på papiret en sikker sag. Det har alligevel været en spændende sæson og herfra skal lyde en tak til tøserne for nogle sjove, spændende og hyggelige oplevelser i sæsonen 2007/2008…OG TILLYKKE MED DET GODE RESULTAT!!!

Sidst opdateret 09. April 2008
Top!
Top!