KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 40 gæster online.
Copenhagen Elite Open 2008 PDF Udskriv E-mail
11. Juli 2008
Skrevet af Elite Open Udvalget

Copenhagen Elite Open 2008 var en succes

Stævnet blev afholdt d.6.-7. september i Korsgadehallen og Hillerødgadehallen på Nørrebro. Der deltog både hold fra Danmark og Sverige.


På herresiden blev det hurtigt klart at det var de to svenske hold Örkelljunga og LUGI, der skulle kæmpe om 1. og 2. pladsen. Det var førstnævnte der løb af med sejren. KSV klarede sig desværre ikke selv så godt og blev anden sidst. Forhåbentligt går det bedre når den rigtige sæson går i gang.

På damesiden var spændingen om både 1. og 2. pladsen i top helt indtil sidste sæt i sidste kamp. Denne kamp stod mellem KSV og Lyngby. Afhængigt af resultatet kunne enten Lyngby, Frederiksberg eller KSV blive nr. 1. Så det var to målrettede hold der gik på banen. Og de to første sæt var da også meget seværdige med en sætsejr til hvert hold. I 3. sæt gik det dog helt galt for KSV, der kom bagud 10-0. Så 3. sæt blev aldrig rigtigt spændende. Så med to sæt til Lyngby og et til KSV havde KSV og Frederiksberg lige mange vunde sæt. Da Frederiksberg havde vundet den indbyrdes kamp om lørdagen, blev de erklæret for vindere af Copenhagen Elite Open 2008. KSV blev nr. 2 og Lyngby nr. 3. Tillykke.

KSV håber alle havde et godt stævne og fik pudset formen af inden sæsonen starter. Vi ses igen til næste år.

Sidst opdateret 08. September 2008
Top!
Top!