KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
D3: Sejr til dame3 PDF Udskriv E-mail
18. December 2005
Skrevet af Christian Weile
Det var en kold og tidlig søndag morgen da dame3 med træner troppede op i Hillerødgade til sidste kamp inden velfortjent julepause. Modstanderen var Frb.4 der ligger på sidstepladsen i serie1. Kravet var således en sejr, som også ville give holdet lidt luft efter 3 nederlag i træk.

USG startede lidt (morgen)træt og lod pænt Frederiksberg følge med.. Trods dette var der dog ingen tvivl om at tøserne fra dame3 kunne trække fra på gode server og især gode kant-angreb.

Frederiksberg modtog ikke særlig godt men havde nogle store spillere der kunne lægge en solid (omend langsom) blok. Desuden havde de en meget aktiv hæver der mange gange reddede svære bolde.

Første sæt var helt åbent til omkring 20, hvor Elena trådte i karakter og kanon-servede sættet hjem.

2. sæt blev også (for) tæt. Her var Marie den frelsende spiller der koldt lobbede bolden i gulvet på sætbolden (ved 24-23) efter bolden inden at have smadret den langt ud. Marie fik da også dagens detalje for denne bedrift.

Gennem de to første sæt markerede vores kommende libero, Anne sig som en af de stærkeste offensive spillere - hun tordnede diagonalsmash efter diagonalsmash i gulvet. Kan være dette giver trænerne lidt at tænke over i juleferien.

I tredie sæt kvitterede Cecilie for indskiftningen ved at lægge et godt serve- og angrebspres og var derigennem med til at sikre USG en 3-0 sejr. Også Therese og Mette sprudlede (som sædvanlig) og bød på hurtige hævninger og backspikes der satte Frederiksberg helt af. 3. sæt sluttede (vistnok) 25-20.

Alt i alt en rar sejr at hive i land - den vil helt sikkert lune i den kolde juletid.

Tillykke til dame3!

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!