KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 80 gæster online.
H2 Tryout godt igang PDF Udskriv E-mail
05. August 2008
Tilføjet af Anders Boye

Med 14 spillere og 5 meldte afbud er der ingen tvivl om, at vi får i god tryout i år. Første træning er altid lidt spøjs, når folk opdager hvor højt de springer, hvor ondt gulvet gør og hvor lidt man har lavet i ferien. 

Flokken tog det nu pænt og selvom en del fingerslag smagte af sand og nok ville koste et point eller to, så var åbningen god. Trænerne havde en god dag med første spillere ude for at hoste efter vejret efter bare 10 minutter, mens resten af træningen forløb uden yderligere udfald. Selv ikke efter stafet på trapperne. Tunge drøn på både bane og væg indikerede at den nye sæson er vækket med behørig markering.

Tryouten fortsætter med løb hver onsdag (16:30) før træning og konditionspræget boldtræning mandag. Holdet satser på at følge jubelsæsonen sidste år op med en top 3-placering/ eller oprykning til 2. div. Vejen går gennem fokuseret træning med engagerede medspillere og trænere. Hvis det lyder som noget for dig er du velkommen til at kontakte Kristian eller Anders for mere info om træningen - eller kig under "hold og træningstider".

2-3-Smadr

Trænerne

Kristian 23212932

Anders 26838560 

Sidst opdateret 05. August 2008
Top!
Top!