KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 14 gæster online.
H1s styrkeprøve med Elitedivisionen PDF Udskriv E-mail
09. September 2008
Tilføjet af Martin Bo

Årets første, og måske største, volleyoplevelse venter lige om hjørnet for KSVs 1. herrer. På tirsdag den 16. kl 21:00 kommer Danmarks største volleyklub igennem tiderne, Holte, på besøg i Hillerødgadehallen til 1/8-finalen i Landspokalturneringen. Holtes hold består af en række gamle landsholdsspillere (med MANGE landskampe på bagen) krydret med flere unge spillere fra Lyngbys 1.divisionshold fra sidste år. Et Lyngby hold som KSV, så sent som til sidste års DSM, har vist sig at have godt styr på.

Dette er måske den største kamp for KSVs herreside nogensinde, ikke mindst fordi en sejr vil give adgang til 1/4-finalen og endnu en styrkeprøve mod et top-klasse hold. Men også fordi
flere års rivalisering imellem KSV og Lyngby nu kan spille sig ud på den helt store arena.

For at H1 skal have de bedste betingelser for at levere en gedigen overraskelse, opfordrer vi jer alle sammen til at komme ud i Hillerødgade på tirsdag den 16. kl 21:00 for at råbe, skrige og heppe alt hvad i kan! Til gengæld lover vi at spille og kæmpe alt hvad vi nogensinde har lært og forhåbentlig levere noget god og spændende volleyball.

Vel mødt med trommer, skralder, velsmurte halse og alt andet der kan lave larm og ballade på tirsdag den 16. september kl 21:00 i Hillerødgadehallen.

/Martin Bo, H1

Top!
Top!