KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 56 gæster online.
H1 – KSV taber til oldtidens kæmper PDF Udskriv E-mail
17. September 2008
Tilføjet af Mads Hoffmann

Efter en del tovtrækkeri omkring fastsættelse af spilledato, troppede Holte op til pokalkamp i Hillerødsgade hallen på en højhellig champions league aften. KSV mødte op med en tro på at kunne lave pokalturneringens første overraskelse, men sådan skulle det desværre ikke gå..

 

Holte kunne som vanlig stort set genbruge den samme opstillingsseddel som de har brugt de sidste 15 år, bortset fra et par nye unge spillere, de vist har erhvervet sig gennem en byttehandel med Lyngby. For KSV blev det til debut for holdets tre fynske ungersvende; Jørgen, Laust og undertegnede.

 

I første sæt kommer KSV mildest talt dårligt fra start. Holte havde sørget for at T. Lyø kom til at springserve hurtigst muligt og grundet det lave loft i Hillerødsgade gav dette bonus til en 11-2 føring i Holtes favør! 

Nu var gode dyr rådne. Karim og Skibelund forsøgte sig med et par timeouts og udskiftninger og selvom KSV var nede 20-12, kom der pludselig spænding i sættet! Især Jørgen på diagonalen og Thies på kanten gik foran i angrebsspillet.  Så ved stillingen 22-23 blev de rutinerede modstandere nød til at tage en puster i form af timeout. Desværre gav dette også den fornødne luft til at køre sættet hjem til Holte, 25-22…

 

KSV havde dog fundet troen på sejr tilbage til andet sæt og leverede her en præstation i topklasse. Blokadespillet som aldrig kom til at fungere til stævnet i forrige weekend blev næsten vores stærkeste kort og med gode server fra Søren og Theis haltede Holte bagud hele sættet der sluttede 25-21 til KSV. Sådan Guys!

 

Bedst som det medlevende hjemmepublikum håbede på mere seværdig volley, faldt de nyoprykkede førstedivisions hold helt sammen i 3 sæt… Modtagning kom aldrig på niveau, hæverne valgte de forkerte løsninger og angriberne slog bolde ud eller blev blokeret… KSV var derfor i overhængende fare for ikke engang at opnå et tocifret tal på pointtavlen. Heldigvis kom Laust holdet til undsætning med et par gode springserver og et direkte ES, hvilket betød sættet ”kun” blev tabt 25-13.. Av..

 

I fjerde sæt finder KSV det stabile gode spil frem igen og holdene skiftes til at tage føringer.  Sættet bliver på ærgerligste vis dog et eksempel på hvad 10 år uden nederlag giver af rutine. Da slutspurten skal sættes ind er Holte bedre til at vinde og derfor løber de fra os til sidst.. Øv øv..

 

Surt ikke at få det uforudsigelige femte sæt med i en kamp som vi kan tage en del gode ting med fra, men hvor vi må erkende at bundniveauet skal løftes før vi kan lege rigtigt med eliten.

 

Med æren som kampens spiller vil jeg videregive en stor tak fra holdet to the home crowd, der hjalp til med at give gejst når det galt!

Mads

PS. Så kunne alle på holdet heldigvis finde trøst i at Liverpool vandt deres første opgør i champions league denne tirsdag aften, hehe:D

Top!
Top!