KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 40 gæster online.
H3 I kamp PDF Udskriv E-mail
28. September 2008
Tilføjet af Bailey

God start for H3

Så oprandt dagen hvor H3 skulle prøve kræfter med serie 1. Modstander: Frederiksberg 4.  H3 var lidt presset af afbud, så da Janus fra H2 meldte ud at han gerne ville spille hvis der var plads, slog jeg til, og tog gladeligt imod tilbudet.

Til kampen.

Kampen startede med lidt usikkert spil, men vi fik hurtigt styr på modtagningen og transitionsspillet og vandt 1 sæt. Herefter sker det som man jo tit ser i volley, vi gik ned med et brag og tabte 2 sæt stort, næsten alt kiksede. Heldigvis viste det sig at dette ikke slog os ud. Vi tog os sammen og med god gejst tog vi tredie og fjerde sæt, og vandt dermed kampen. Super godt gået!

Man of the match blev Janus. Han spillede en god kamp og var bl.a. en go' skraldespand til transitions bolde der ikke fandt frem til hæverpunktet.

Alt i alt er jeg ikke kun glad for at vi startede sæsonen med en sejr, men også måden det skete på. Hvis vi kan fortsætte med den gode stemning, og pille alle gratisbolde som vi gjorde idag, er jeg sikker på at det kommer til at blive endnu en god sæson for H3.

Martin B Hansen

 

 

 

 

Sidst opdateret 28. September 2008
Top!
Top!