KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.
D2: Debutkamp i 2.division PDF Udskriv E-mail
30. September 2008
Tilføjet af Tina

Søndag eftermiddag var det D2s tur til at debutere med deres allerførste 2.divisionskamp nogensinde. Der er sket en del udskiftninger på holdet siden sidste sæson – bl.a. har vi fået nye hævere og ny libero. Derfor var vi lidt spændte på, hvordan kampen ville spænde af.

Søndagens modstandere var vores naboer fra mandagstræningerne i Korsgadehallen: KV.61 – et noget mere sammenspillet hold end D2.

 

Dagens mere finurlige detalje kom allerede inden kampstart. Her introducerede dommerne os til den nye fair play-regel, hvor man skal hilse pænt på modstanderne inden kampen. Folk var lidt forvirrede til at starte med, men stillede derefter pænt op i række langs med nettet for at ønske hinanden god kamp.

 

Kampstarten viste hurtigt, at der var mest kaos på D2s side af nettet. En dejlig kombination af kommunikationsfejl og servefejl gav hurtigt KV.61 en komfortabel føring. I løbet af sættet fik vi dog kæmpet os op igen, men det var desværre ikke nok til at vinde sættet. 21-25 til D2.

 

D2s spillestil i de tre efterfølgende sæt kan bedst beskrives som bølgende: Perioder med godt spil efterfulgt af perioder med skidt spil efterfulgt af perioder med godt spil osv.… Kommunikationsmæssigt begyndte det dog heldigvis at gå bedre og samlet set lavede vi færre fejl på vores side af nettet. Et par serveserier hist og her hjalp også med til at skaffe os kapital, som vi kunne tære på i de mere ustabile perioder.

 

Efter fire sæt kunne D2 trække sig tilbage som matchvindere og danse sejrsdans til tonerne af ”Vi skal med KSV på landet…” med sætscoren 3-1 (21-25, 25-18, 25-16, 25-20). Vores præstation var bestemt ikke prangende, men den gav i det mindste Søren gode muligheder for at finde nogle fokuspunkter til de kommende træningsgange.

 

Sidst opdateret 01. Oktober 2008
Top!
Top!