KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 70 gæster online.
D3: At være eller ikke at være (sammenspillede) – det er spørgsmålet. PDF Udskriv E-mail
01. Oktober 2008
Tilføjet af Junior

Som østenvinden der ødelagde det for danskerne ved Slaget

ved Eckernförde i 1849 i den første slesvigske krig, gjorde et lidt for rutineret Lyngby-hold livet surt for D3 i sæsonens første kamp.

 

Søndag tørnede D3 og Lyngby sammen i Korsgadehallen. D3 er blevet beriget med ny hæver og to nye centere, og kampen bar da også præg af, at vi lige skal i gang igen. Desuden var fremmødet ikke det bedste, så Sara tog en tørn på diagonalen – hvorfra hun for fremtiden vil vise sine talenter.

Første sæt startede….. skidt. Vi kom uhjælpsomt bagud. Om det var Lyngbys hævers serv, der sjovt nok blev sat, hvor den nok er blevet sat de sidste 15 år (diagonalt med underhånd) eller om det var, hvad man i fagtermer kalder for en ”kollektiv brain-fart”, er svært at sige. Men det var grim volley. Undertegnede sendte ikke mange blik til pointtavlen, så hvor meget vi reelt var bagud forbliver uvist, men vi hev dog i de små shorts og fik kæmpet os frem til 15-25.

 

Andet sæt blev lidt bedre. D3 begyndte at spille noget man kalder for volleyball. Det indebærer blandt andet velplacerede blokader, væsentligt bedre modtagningsniveau end i 1. sæt og deraf gode hævninger og velovervejede angreb. Resultat er meget sigende; 24-26 – lige pludselig var der to hold der deltog i kampen. (Vi havde vist endda en eller to sætbolde, men ikke los cojones til at tage sættet.)

 

Fanden stå i det! Tredje sæt skulle være vores!!

Men det blev det ikke…. 26-28 endte sættet. Vi var bagud 20-24, men fik kæmpet os op på 24-24. Men det var desværre ikke nok.

Tredje sæt bød dog på kampens detalje: bolden bliver modtaget lidt uheldigt, så Rikke ikke kunne nå at hæve på den, men Anne S. får kastet sig og når mirakuløst bolden med den ene hånd, får bolden over og bolden lander lige i spanden hos Lyngby. Ren vinder! Anne S. var desuden runner up til æren af Kampens Spiller, men det blev vores nyindkøbte hæver, Rikke, der løb med Victor. Rikke vandt den for gode, velfordelte hævninger på trods af, at hun til tider havde svære arbejdsbetingelser, fx når angrebsspillerne på samme tid bestemmer sig for, at ingen af dem vil have bolden – der var i hvert fald ingen der kaldte på den, eller når Rikke hæver en flot 1’er ud til Sara, som midlertidigt lige havde svært ved at finde ud af, hvilken opstilling vi var i, og stod derfor ikke der hvor hun burde – klar til at angribe.

 

Som coach-Mette sagde efter kampen, er der masser for D3 at arbejde videre med – og det er kun godt.

 

Næste kamp er på udebane mod Tena-damerne fra Farum (intern morsomhed fra sidste sæson jf. kampreferatet af 2. marts 2008 ”D3: Ingen træner, intet håndklæde – men indeholdende endnu en sæson i serie 1) lørdag d. 4. oktober kl. 14.00.

Top!
Top!