KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 47 gæster online.
D1 i god sæsondebut trods nederlag PDF Udskriv E-mail
01. Oktober 2008
Tilføjet af Martens

Vi var på forhånd forberedt på en svær kamp mod Frederiksberg, der har fået en del tilgang på holdet siden sidste sæson, hvilket har givet dem en væsentligt bredere trup. Det var en kamp, hvor vi havde alt at vinde, og der blev lagt op til, at vi på ingen måde skulle blive forsigtige i angrebet og holde et forholdsvis højt servepres koncentreret mod Frederiksbergs libero.

 

Efter en rimelig god start med gode modtagninger og server, kom vi et par point foran tidligt i sættet, selvom vi havde tydeligt besvær med at komme forbi Frederiksbergs blokader og forsvar. Efter at have været foran 6-4 begyndte Frederiksberg at trække meget hurtigt fra os i en periode, hvor de var bedre i blokadespillet og langt mere effektive i angrebet. Midt i sættet fik vi igen nogle gode servepoint fra 10-18 til 15-18, der viste, at Frederiksberg slet ikke var umulige at have med at gøre. Generelt blev der dog spillet lidt for meget med hovedet under armen, og Frederiksberg hev sættet sikkert hjem med 25-17.

 

I 2. sæt skiftede Frederiksberg deres 2 kanter med Helena Zinduna Madsen og Elsa Valgeirsdottir – at have disse to spillere på bænken er et klart udtryk for bredden på Frederiksbergs hold i denne sæson. Trods disse spilleres rutine brød det rytmen på holdet, hvilket KSV fik udnyttet fra start af sættet, hvor vi hurtigt kom foran 13-6. Vi blev selv bedre til at spille på ydersiden af blokaderne og lukrerede på en del fejl hos Frederiksberg. Det sikre forspring blev holdt helt frem til 20-12 med rimelig stabilt spil. Herefter gik spillet fuldstændigt i stå hos KSV’erne, der nærmest virkede bange for at tage ansvar og afgøre boldene. Frederiksberg kom tættere og tættere på, mens vi nærmest virkede lammede af overraskelse over at sidde så godt på sættet fra starten, og det så helt skidt ud, da vi kom bagud 23-22, men heldigvis fik vi sikret sættet med 25-23 efter et par gode server af Mette Krogh Hansen.

 

I 3. sæt var der en underlig lad stemning på banen, og KSV’erne lignede et hold, der havde stillet sig tilfredse med at vinde et sæt. Frederiksberg var foran fra start til slut i et sæt, hvor ingen af holdene imponerede – ærgerligt at vi ikke var bedre til at udnytte, at Frederiksberg faktisk var kommet noget ned i tempo i forhold til 1. sæt, hvor de havde den samme startopstilling. Frederiksberg vandt sættet 25-19, uden at vi nogensinde kom rigtig tæt på. Vi spillede egentlig rigtig godt mod et hold, der bare var lidt bedre, men vi kunne godt have lagt lidt mere vilje i at gå efter sejren frem for ’bare’ at spille godt.

 

I 4. sæt prøvede Frederiksberg med nye kræfter på hæver- og centerpladserne. Det gav os flere gode muligheder for at komme foran tidligt i sættet, men vi var meget dårlige til at udnytte, at Frederiksberg fik brudt deres rytme. Igen havde vi svært ved at komme helt op i gear, men så ud til at stille os tilfredse med at spille godt uden at gøre det allersidste for at sætte os på sættet. Først til allersidst lykkedes det os at skabe et forspring, da Gølle servede fra 18-18 til 22-18. Herefter lukkede Fatma sættet til 25-20 i en periode, hvor der igen kom lidt mere liv på banen.

 

Alle virkede tændte på at give det sidste ekstra i 5. sæt. Vi vidste, at Frederiksberg sandsynligvis ville vende tilbage til deres succesfulde start-6’er, men vi var klar til at gå på banen for at overraske. Desværre fik vi en rigtig dårlig start på sættet, og luften gik hurtigt ud af ballonen – lige præcis den effekt vi havde håbet på at kunne skabe hos Frederiksberg ved at give den max gas fra start af sættet. Der var aldrig tvivl om udfaldet af 5. sæt, hvor Frederiksberg var klart bedre på alle pladser, og det var helt sikkert det bedste hold, der vandt kampen.

 

Selvom der helt klart er muligheder for forbedringer, selv med vores sparsomme tid på træningsbanen, var det helt sikkert en godkendt indsats i vores debutkamp i eliten i denne omgang. Den giver os mod på at tage den næste udfordring med oprejst pande, når vi møder Holte i kommende weekend, og vi vil glæde os til at forsøge at udfordre Frederiksberg igen senere på året. Mange på holdet ydede en rigtig god indsats, og der var da også lidt kamp om at få lov til at vaske tøjet, da stemmerne blev fordelt. Både Janne, Gølle, Chrier og Mette var gode kandidater, men det var Dasha, der løb af sted med de fleste stemmer i sidste ende. Hun fik spillet sig rigtig flot op i løbet af kampen, der startede mindre godt med et hav af slag i Frederiksbergs stabile blokader i første sæt.

 

Tak fra træneren til tøserne for en god sæsondebut, og tak til Frederiksberg for en god og fair spillet kamp!

Top!
Top!