KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 45 gæster online.
D1 fik en lærestreg i Holte PDF Udskriv E-mail
04. Oktober 2008
Tilføjet af Martens

Første sæt startede som en katastrofe for KSV med 4 dårlige modtagninger, og først da Holtes hæver, Jindra Knudsen, var så flink at serve i nette lykkedes det os at vinde bolden. Tendensen fortsatte gennem hele første sæt, hvor der var et hav af modtagningsfejl, og Holte behøvede derfor ikke at imponere specielt for at vinde sættet sikkert med 25-17.

I 2. sæt begyndte der endelig at komme styr på modtagningerne, og spillet kørte egentlig nogenlunde fornuftig langt hen i sættet, hvor vi var med hele vejen op til 19-19. Igennem sættet missede vi en masse oplagte chancer for at komme et par afgørende point foran, og det var generelt kendetegnende for hele kampen, at vi manglede fokus og lod modstanderne få alt for mange point meget billigt selv på halvdårlige angreb.

 

Desværre sluttede vi 2. sæt rigtig skidt af med nogle dårlige bolde, hvor der igen manglede det sidste fokus og den sidste vilje for at udfordre Holte for alvor. Holte gik således fra 19-19 til 24-19, og så var sættet reelt afgjort, selvom vi fik hentet et par servepoint mod slutningen, så vi kom på 22. Det positive ved 2. sæt var, at vi spillede en lang periode, hvor der reelt ikke var den store styrkeforskel at se på de to hold.

 

I 3. sæt kom vi faktisk rigtig godt fra start – primært fordi Holte så ud til at have mistet fokus og lavede en masse fejl. I stedet for at lade dette blive startskuddet til at give den ekstra gas for at holde grebet i Holte, der ikke så ud til at komme med de helt store overraskelser, lod det til at blive endnu en sovepille til KSV-holdet, der fuldstændig slap grebet og lod 10 point flyve ind på stribe. Det var tydeligt, at spillerne simpelthen bare ikke var klar til at yde, hvad der skal til for at kunne bide sig fast mod hold, der er tydeligt stærkere end det niveau, vi er vant til fra 1. division i sidste sæson.

 

Der blev igen strammet lidt op midt i sættet, hvor KSV fik arbejdet sig tilbage fra 10-18 til 18-21, men igen viste Holte den nødvendige ekstra styrke mod slutningen og vandt sikkert 25-19. Det blev en kamp, hvor det var meget tydeligt, at vi er langt fra vores modstandere, hvis vi kun er 80% klar fra start af kampene. Holte spillede deres hurtige spil fornuftigt, men de overraskede os egentlig ikke på et eneste punkt, så det er for dårligt, at vi ikke i det mindste yder vores bedste for at give os selv chancen. Det er muligt, at Holte vinder 9 ud af 10 kampe, selvom vi spiller op til normal standard, men så må vi bare vise, at vi er villige til ofre, hvad der skal til for at gå efter den ene sejr.

 

Selvom der bestemt også var lyspunkter i vores spil i kortere perioder, kan vi ikke være tilfredse med indsatsen. Det er OK at tabe til et bedre hold, men det er ikke i orden at gøre det uden at forsøge at stritte imod. Vi kan kun overraske, hvis vi giver det chancen! Fremover må vi have mere fokus på at være 100% klar fra første fløjt, og så skal vi nok kunne give kampene den spænding, der gør det sjovt at spille. Jeg ser frem mod næste udfordring, og jeg er sikker på, at vi har mere at give, end dagens kamp viste.

 

Vi skal bare op med hovedet og give den gas om en uge, når vi igen har chancen for at vise, at vi vil bide skeer med holdene, der på papiret kommer til at kæmpe om pladserne i semifinalen. I næste uge tager vi imod Brøndbys bronze-vindere på hjemmebane, så det bliver endnu en kamp, hvor vi har alt at vinde og intet at tabe. Go get’em girls!!!

Sidst opdateret 04. Oktober 2008
Top!
Top!