KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.

Medlemmer online:
elisabetta
H1: 2 søndage, 2 Lyngby hold, 2 sejre! PDF Udskriv E-mail
09. Oktober 2008
Skrevet af Le Miguel
 I søndags stod det andet Lyngby hold, (poly)teknikkerne fra DTU, for skud i h1's anden kamp i 1. division.

 Dette var en kamp som coach Karim og skibefar havde valgt at vi skulle træne ekstra hårdt til. "Wi ska riwe de kjøbenhawnersnuer!" menes jeg at have hørt foreslået som nyt kampråb op til kampen (ingen kilde). Men den hårde fysiske og mentale træning op til kampen havde resulteret i at halvdelen af h1's centere var røget en tur på skadestuen (og efterfølgende viste det sig at en skade af den kaliber først heles når resten af holdet er kommet hjem fra Randers realskole).

Men ikke des do mindre var resten af holdet klar til, ekstra veltrimmede, ekstra velfriserede, og med nystrøgede velduftende kampuniformer, at møde (det lidt ældre) stjernspækkede hold fra PVC!

Og det skulle vise sig at være godt disponeret af trænerteamet med de ekstra fysik i ugens løb.

Stjernerne fra PVC valgte nemlig til vores held gang på gang at slå bolden i vores muskuløse blok-fingre, hvilket kombineret med rå slagstyrke og flade pandekagehænder, resulterede i at vi i store dele af første set rent faktisk var foran. Traditionen tro fik vi dog et par gange i løbet af sættet vatfingre og -arme og mistede for mange point, men afslutningsvis fik vi hevet sættet hjem 25-23.

Andet sæt mindede en del om første bortset fra at der nu kom flere og flere tilskuere ilende til kampen, hvorfor det da også lykkedes os at vinde sættet med tre bolde i overskud.

I tredje sæt fik vi storhedsvanvid, præstationsangst og en mindre neurose, og turde derfor hverken slå blokere eller modtage, hvilket (poly)teknikkerne straffede os for med 19-25.

Inden fjerde sæt blev vi dopet med bananer, skældsord og trusler om tre uger med fysik og ingen boldspil hvis vi ikke tog os sammen...men det lod vi os ikke gå så meget på af. Det tog derfor det meste af fjerde sæt for os at vågne op til realiteterne om et femte sæt som PVC har rygte for at være uhyggeligt stærke i (rygtet siger nemlig at de udelukkende spiller på viljen, og hvis de først lugter blod er de stort set ikke til at stoppe) hvis ikke vi gjorde noget drastisk. Og det gjorde vi så. I det aller sidste øjeblik vågner de smukke KSV drenge op til dåd, og får servet, blokket, servet, blokket, servet, pandekaget, smashet, blokket og listet en sejr på 26-24 hjem i et sæt hvor vi vidst først var foran da vi fik sætbold.

And there you go...endnu en tur på landet med KSV.

Af statestikken kan ses at vi igennem kampen valgte at vinde bolde på de helt rigtige tidspunkter. 95 vundne bolde til KSV - 94 PVC = 3-1 sejr til KSV!
Sidst opdateret 09. Oktober 2008
Top!
Top!