KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 76 gæster online.
D3: En mandag aften med fotosession og kamp… PDF Udskriv E-mail
10. Oktober 2008
Tilføjet af Trine

Mandag aften på det mørke Nørrebro lød der skrig og skrål fra hallen, der ligger gemt nede i jorden. Det har der gjort så mange gange før, men denne aften var helt speciel, idet D3 skulle have taget holdbilledet (for anden gang…), hvilket altid er lidt af en begivenhed (undskyld og tak for hjælpen til den H3-spiller der førte kameraet), og som en mindre detalje skulle spille første pokalkamp mod Amager 4.

For at få skabt den rigtige stemning til kampen var der flere D3 spillere på bænken end på banen. Måske var det fordi KV61 spillede på den bane, vi troede dele af holdet skulle træne på, mens resten spillede kamp, men i hvert fald var der masser af gejst på bane såvel som på bænk fra starten af kampen. 

Første sæt startede fint, og vi førte hele vejen igennem. Det endte med 25-18, og vi fik vist, at vi er begyndt at spille sammen som et hold.

I andet sæt skiftede træner Mette tre spillere ud, men vi formåede at holde samme niveau, og sættet blev vundet 25-15. Betina servede Amager ud af banen – så godt, at hun er nævnt i deres kampreferat som vores stjernespiller – det har vi jo hele tiden vidst, at hun var… hun fik Dumbo med hjemJ.

Tredje sæt – endnu tre udskiftninger, og så skete det utænkelige - Amager 4 begyndte rent faktisk at spille bedre. Lige pludselig skulle vi spille godt for at vinde boldene – det skete ikke, og vi tabte sættet 20-25 – surt show. Klokken var nu blevet 23.00, H3 var kommet til som tilskuere, og den venlige halmand gav os lov til at spille til kl. 23.30 – vi skulle derfor vinde fjerde sæt, der var hverken nerver eller tid til et femte sæt.

Det var tid til en lille opsang og indskiftning af næsten hele holdet fra første sæt. Det resulterede i, at vi vandt fjerde sæt 25-18. Helle blev ved med at spille stabilt og slå godt. Det indbragte hende Viktor som kampens spiller, dog i hård duel med Rikke, som leverede fine hævninger hele vejen igennem.

Derefter måtte vi en tur på landet, og det er jo altid en fryd mod et hold med et kampklap/hep, der kunne drive selv den bedste til vanvid.  

Top!
Top!